22:13 20 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Ingrid Mocanu

  Ingrid Mocanu și Mariana Rarinca, despre bomba zilei: ”Îl spală pe Iohannis și... șantaj!”

  © Photo: Facebook / Ingrid Mocanu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  4247171

  Ingrid Mocanu: ”Nu a făcut și nu face nimic, doar îl spală pe Iohannis și atât... șantaj al Sistemului... nu este oare o variantă extrem de plauzibilă?”

  BUCUREȘTI, 13 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Aseară, în emisiunea lui Mihai Gâdea a fost aruncat pe piață un document – procurorul Cristian Lazăr a comis un accident mortal – ”ucidere din culpă”. Este fără dubii bomba zilei!

  O problemă: ministru al Justiției în acea vreme era Cristian Diaconescu, personaj care acum face parte din vocile ”rezistente”, dar s-a lansat prin PSD, apoi a fost omul de încredere al lui Gabi Oprea și s-a apropiat de Băsescu.

  ”Deci Cristian Diaconescu când era ministru la justiție din partea PSD a refuzat să avizeze trimiterea în judecată a lui Cristian Lazăr, ”albitorul” lui Iohannis? Pentru ucidere din culpă? A omorât un om și Diaconescu a refuzat să permită justiției să fie cercetat?”

  Aceste întrebări le pune cunoscuta juristă Ingrid Mocanu, punctând clar ceea ce se află în spatele acelei decizii a fostului ministru.

  ”Adică a blocat o anchetă, așa cum urlă la posturile de Sistem că ar face PSD-ul acum, prin Parlament, dar nu pentru un amărât de abuz în serviciu, ci pentru că a luat viața unui OM!”, comentează Ingrid Mocanu.

  Situația, concretă este că ”Un om a murit și el nu a plătit...”, constată Ingrid Mocanu – ”nu a mers în fața onoratei instanțe să ”își dovedească nevinovăția”!”.

  ”Alți oameni mor prin pușcării nevinovați și el, ucigașul, asistă impasibil, deși conduce Secția de Urmărire Penală de la Parchetul General, cea care trebuia să ia măsuri să oprească aceste abuzuri” – acesta e adevărul, de fapt, pe care cunoscuta avocată îl scrie negru pe alb.

  Iar concluzia este una care ține de logica în care a funcționat Sistemul – și se vede că încă funcționează.

  ”Nu a făcut și nu face nimic, doar îl spală pe Iohannis și atât... șantaj al Sistemului... nu este oare o variantă extrem de plauzibilă?”, încheie Ingrid Mocanu, cu această interogație… concluzivă.

  Dar, adevărata concluzie o pune, printr-un comentariu la postarea lui Ingrid Mocanu, Mariana Rarinca, poate cea mai cunoscută victimă a Sistemului:

  ”Când sunt interese așa mari, ce mai contează viața unui om?”, a scris Rarinca – din păcate, din proprie experiență.

  Tematic

  Ingrid Mocanu intră la rupere: "Pentru această mizerie merită să fie dat afară, în stradă"
  Ingrid Mocanu s-a enervat - cea mai bună devoalare a situației, reacție totală!
  Declarație șoc, Dragnea se recunoaște învins! Ingrid Mocanu, reacție dură!
  Ingrid Mocanu, cea mai frumoasă reacție după eșecul Referendumului!
  Ingrid Mocanu și Floriana Jucan denunță: o judecătoare are relații suspecte cu Klemm!
  Tagurile:
  Ingrid Mocanu


  Știrile Zilei