06:11 27 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  10197210

  Liviu Pleșoianu a descoperit o secvență în care președintele Iohannis este protagonistul uneia dintre cele mai ridicole gafe – o scenă de teatru absurd.

  BUCUREȘTI, 7 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Deputatul Liviu Pleșoianu nu putea pierde prilejul de a analiza la sânge proiectul cel mai important al mandatului lui Iohannis – ”România educată”. Ei bine, Pleșoianu nu prezentat deocamdată o analiză – ci a descoperit o gafă colosală în ”Proiectul "România lui Werner"”.

  Culmea este că marea gafă este chiar în ”Punctul culminant al discursului Președintelui”, cum bine observă Pleșoianu, ”momentul în care întreaga sală freamătă de nerăbdare în așteptarea MARII SOLUȚII!”. 

  ”După un crescendo intelectual evident al cuvântării, Președintele Werner concluzionează: "Noi trebuie să-i pregătim pentru meseriile secolului XXI. ...Evident!"”, reproduce Pleșoianu discursul prezidențial.

  Apoi, Președintele Werner ”plusează ridicând la maximum nivelul de tensiune pozitivă în rândurile audienței” a spus președintele, făcând o pauză și apăsând apoi pe fiecare silabă: ”...Dar care sunt acestea?”.

  ”...După o scurtă tăcere încărcată de speranță și înțelesuri, Președintele Werner face în așa fel încât emoțiile participanților trec dincolo de nivelul suportabilului: "Dragii mei... dacă vă întreb, n-o să știți!"...”, reproduce din nou deputatul PSD secvența de la Cotroceni, continuând ironic descrierea: ”...Încordarea era maximă... Aerul stătea să explodeze de atâta SENS, de atâtea SEMNIFICAȚII, de atâta AȘTEPTARE a RĂSPUNSULUI IZBĂVITOR!”

  Și, într-adevăr, răspunsul așteptat al Președintelui Werner, ”DEZNODĂMÂNTUL, rezolvarea tensionatului punct culminant al discursului și al mărețului său PROIECT” a venit  ca un ”trăsnet direcționat magistral către mințile audienței însetate de înțelepciunea liderului intelectual al națiunii”:

  ”Președintele Werner: "...Și nu știe nimeni."”.

  Da, aceasta este secvența epocală, pe care o puteți urmări mai jos video, în foarte scurta secvență, de un ridicol total!

  Deci, concluzia, dacă nu ar fi vorba de o gafă, ar fi că esența proiectului de căpătâi al lui Iohannis este că ”România educată” se referă la ceva ce… ”nu știe nimeni”! Caragiale sau Mușatescu ar fi invidioși, Ionesco sau Urmuz – și mai și!

  Tematic

  Pleșoianu, demers de ultimă oră: începe o adevărată campanie
  Pleșoianu punctează în scandalul momentului: ”Autorități, NU vă mai ascundeți după plop!”
  Pleșoianu trage cel mai important semnal de alarmă: ”Luați exemplu, doamna Dăncilă!”
  Tagurile:
  gafă, Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu


  Știrile Zilei