15:55 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Liviu Pleșoianu

  Liviu Pleșoianu surprinde în cazul Mircea Badea

  © Photo: Facebook / Liviu Pleșoianu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  5328170

  Deputatul PSD scoate în evidență ceea ce mulți nu văd – riscurile uriașe la care s-a expus Mircea Badea în ”ringul” său - și transmite un mesaj ”avariaților sufletește și puținteilor mintal”.

  BUCUREȘTI, 4 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum se știe, cunoscutul realizator Mircea Badea a dorit un nou meci în ring cu un sportiv cu care mai disputase anul trecut o luptă în care fusese învins.

  De data aceasta, sportivul a câștigat mult mai repede, fapt normal, date fiind diferența mare de vârstă, dar mai ales de pregătire în domeniu. Vorbim de un profesionist, cu peste 10 ani de competiții, cu medalii, care are și o sală de antrenament în domeniu – deci care face asta toată ziua.

  Nu se știe de ce a considerat Mircea Badea necesară această ”revanșă”, cert este că au urmat multe atacuri la adresa sa din partea internauților. Pe de altă parte, mai mulți oameni implicați în domeniul MMA l-au criticat pe sportivul în cauză pentru că a acceptat meciul, dar și pentru atitudinea sa de a se bucura ca după o luptă ca de la egal la egal.

  Un mesaj cu totul special și surprinzător prin abordare a transmis Liviu Pleșoianu, care scoate în evidenţă ”meciul” în ”ringul” propriu lui Mircea Badea. ”Mircea Badea e în ring, fără pauză, de cel puțin 15 ani - în adevăratul RING!”.

  ”Acel ring în care au avut curaj să intre extrem de puțini - pentru că în colțul opus e un Sistem sinistru, cu resurse colosale, care e dispus oricând să calce peste oameni pentru a-și urmări interesele”, scrie Liviu Pleșoianu.

  Deputatul PSD scoate în evidență și ceea ce mulți nu văd – riscurile uriașe la care s-a expus Mircea Badea în acest ”ring”.

  ”Cine înțelege ce riscuri și-a asumat acest om mai ales în ultimii 15 ani, ce a trebuit să suporte zi de zi fără să renunțe o clipă la marea lui luptă - va spune un singur lucru: RESPECT, MIRCEA BADEA!”

  Iar Liviu Pleșoianu le transmite un mesaj și celor care îl insultă pe Mircea Badea acum, bătându-și joc și distribuind pe rețele de socializare înregistrarea meciului.

  ”Cât despre avariații sufletește și puținteii mintal care au impresia că sunt mari bărbați, am un singur comentariu: dacă v-ați fi confruntat voi cu amenințările și răzbunările șefilor unuia dintre cele mai finanțate servicii secrete din lume, v-ați fi refugiat din prima secundă la raionul de scutece!”, scrie Liviu Pleșoianu.

  În schimb, Mircea Badea a dovedit ceea ce puțini au putut să o facă, arată Liviu Pleșoianu.

  ”Badea nu rezistă de 5 secunde. Badea rezistă de 15 ani, cel puțin! Și rezistă pe bune, fără "#", pentru noi toți!”, scrie Liviu Pleșoianu încheind cu un firesc ”Respect, Mircea Badea!”, mesajul postat pe Facebook.

  Tematic

  Liviu Pleșoianu, replică zdrobitoare după ”solicitarea” lui Iohannis!
  Liviu Pleșoianu, mesaj superb pentru Viorica Dăncilă
  Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu au avut dreptate – ”Lucrurile sunt grave” pentru ONG!
  Liviu Pleșoianu, solicitare surpriză: ”Apel umanitar” pentru Iohannis, ”trebuie ajutat”!
  Tagurile:
  Mircea Badea, Liviu Pleșoianu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei