06:07 21 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Euro

  Bomba serii: lista ziariștilor ”plătiți de afaceriști” și ”acoperiți”

  © REUTERS / Dado Ruvic
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  146792

  Ziariști și oameni de televiziune cunoscuți, oameni de afaceri, ofițeri din servicii – totul într-un spectacol definitoriu pentru ”democrația” de azi

  BUCUREȘTI, 10 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul și controversatul politician, gazetar și om de afaceri Cozmin Gușă aruncă pe piață o adevărată bombă, a cărei explozie ar putea fi devastatoare pentru multe personaje din mass media.

  Conform propriilor declarații, Cozmin Guşă îi va da în vileag pe oamenii de afaceri care i-ar plăti pe ziariștii care-l atacă pe el.

  ”Cozmin Guşă îi amenință pe „oamenii de afaceri care-i plătesc” pe ziariștii care-l critică pe el - se va ocupa personal de ei, ameninţă acesta, dacă aceştia nu întrerup nişte presupuse contracte cu trompetele “statului paralel”, consemnează site-ul ”Starea presei”.

  Gușă a mai făcut o promisiune, că ”Săptămâna viitoare dăm lista cu acoperiții din presă”.

  ”Domnu’ general Zamfir, pregătiți-vă să aveți emoții! Că începem să-i dăm pe toți. Și… Oreste! Oreste! Atenție mare, Oreste!”, a declarat Gușă, referindu-se la cunoscutul om de televiziune Oreste Teodorescu.

  ”Cozmin Gușă și Oreste Teodorescu au fost recent protagoniștii unui scandal uriaș, atunci când Gușă i-a interzis apariția lui Oreste la Realitatea TV”, notează ”Știri pe surse”, completând ironic - ”Rareș Bogdan s-a solidarizat cu Oreste pentru câteva zile, a fost scos la rându-i de pe post, dar totul s-a terminat cu pupat Piața Independenței”.

  Pe de altă parte, un alt ziarist des invitat în platourile B1 și Realitatea TV, Grigore Cartianu, a făcut o declarație interesantă:

  ”Insinuările țin loc de probe, dar nu prea pot fi agățate într-un proces de calomnie - nu sunt afirmații clare, ferme, ca să le poți ataca în instanță”, a consemnat ”Starea presei”.  Știrile Zilei