12:55 15 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  43270

  Avocatul a vorbit, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, despre faptul că Guvernatorul Băncii Naţionale a României începe să îşi piardă controlul.

  BUCUREŞTI, 11 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. În urmă cu mai bine de o săptămână, avocatul Gheorghe Piperea vorbea despre cine se află în spatele lui Mugur Isărescu şi îl ajută să se menţină la putere.

  Astăzi, Piperea a reacţionat, după ieşirea dură a lui Isărescu care a susţinut că formulări potrivit cărora se joacă cineva cu dobânzile, că le manipulează, sunt periculoase.

  Guvernatorul BNR a susţinut, de asemenea, că unii nu citesc rapoartele şi ies în presă cu acuzaţii.

  „Cel ce-i cunoscut sub numele de cod “Manole” a înţeles că i s-a terminat “mandatul” de vătaf al stăpânilor economiei româneşti. Priviţi-l cum se agită şi îşi pierde controlul în cadrul “briefing”-ului de politică monetară. The time is near. Mă pregătesc de un pahar cu şampanie pentru momentul în care o să îi cântăm viitorului fost guvernator „We will forever walk alone”, a scris avocatul

  În conferinţa de presă de la BNR, Mugur Isărescu a precizat că Darius Vâlcov se informează numai de la oameni precum Gheorghe Piperea şi Lucian Isar.

  Tagurile:
  Gheorghe Piperea, Mugur Isărescu


  Știrile Zilei