07:33 20 Martie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.22
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.63
  Ingrid Mocanu

  Ingrid Mocanu, radicală: ”Prostie și ticăloșie, anarhie! Toți trebuie dați afară!”

  © Photo: Facebook / Ingrid Mocanu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  25980

  Printre magistrații protestatari sunt figuri controversate, iar Ingrid Mocanu are o reacție dură: ”Niște așa-ziși magistrați au călcat în picioare legi și au distrus vieți”

  BUCUREȘTI, 25 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Atâta prostie și ticăloșie la un loc ați mai văzut? Anarhia s-a declanșat! Protestează vreo 300 de speriați în Piața Victoriei, dar au închis toată circulația”.

  În acest fel comenta cunoscuta juristă combinația de evenimente – protestul de aseară vizând Ordonanța pe Justiție și cel al magistraților. Dar Ingrid Mocanu pune degetul pe rană:

  ”Puterile străine își permit să ne batjocorească cum le trece prin cap, ne spun pe cine putem ancheta și pe cine NU (pe Kovesi cică NU) ... până acum o făceau în spatele ușilor închise pe la cei medaliați, acum ne spun direct, public”, scrie Ingrid Mocanu.

  Pe de altă parte, văzând printre magistrații protestatari figuri controversate, jurista are o reacție dură: ”Niște așa-ziși magistrați, care au călcat în picioare legi și au distrus vieți, în încercarea lor disperată de a scăpa de răspundere încalcă și legea care le interzice să protesteze”.

  ”De unde această disperare?”, întreabă Ingrid Mocanu, care vine cu răspunsul: ”Planul lor B a fost distrus: Lazăr rămânea delegat până la finalul mandatului PSD/ALDE și infirma toate Rechizitoriile securiștilor”, iar urmarea așteptată – ” La finalul mandatului, sperând că PSD/ALDE vor deveni minoritari, vor abroga Secția”.

  Ingrid Mocanu îl ia în colimator pe șeful Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, ”cel care trebuia să le infirme Rechizitoriile”, Romulus Varga, care are ”soția angajată la ProTV”:

  ”Alături de Bulancea (un abuziv extraordinar), cel care trebuia să beneficieze de această infirmare, urlă pe treptele instanței din care au aruncat în pușcărie două judecătoare pentru soluția pronunțată... o secție al cărei șef a fost numit cu degetul POLITIC”.

  Iar soluția pe care o propune avocată celor ce la Inspecția judiciară este radicală: ”trebuie dați

  ”În timpul ăsta, Inspecția pare paralizată: toți trebuie dați afară!”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook

  Tematic

  Ingrid Mocanu și Mariana Rarinca, despre bomba zilei: ”Îl spală pe Iohannis și... șantaj!”
  Lovitură de teatru: condamnare de prin rang, șoc pe scena politică – Ingrid Mocanu acuză!
  România se revoltă: Ciutacu, Ingrid Mocanu, Mircea Badea și alții - reacții radicale
  Ingrid Mocanu o face zob pe Laura Kovesi – de mult aștepta!
  Exclusiv: Ingrid Mocanu - de ce ar trebui Kovesi arestată preventiv
  Tagurile:
  Ingrid Mocanu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei