21:56 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  485851

  Artistul a scris un mesaj de-a dreptul apocaliptic pe pagina sa de Facebook – strategie pentru a scoate lumea la protest?

  BUCUREȘTI, 3 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Artistul Tudor Chirilă va fi doar cu mintea în Piața Victoriei în această seară. Motivul îl reprezintă faptul că s-a îmbolnăvit.

  ”În seara asta o viroză rebelă mă ține în casă, dar sunt alături măcar cu gândul de cei din stradă, mulți sau puțini”, a scris Chirilă pe pagina sa de Facebook

  Dacă nu a putut merge la protest, Chirilă s-a apucat de preziceri. Potrivit lui, viitorul arată sumbru, așa că trebuie – nu, nu să ne înarmăm cu furci și topoare, ci să ieșim să protestăm.

  ”Ne așteaptă și mai multe trenuri deraiate și mai multe spitale pline de bacterii, vom fi din ce în ce mai săraci, mai needucați și tot mai mulți români vor pleca din țară. Nu vom avea autostrăzile la care tânjim de atâția ani. Toate iluziile noastre se vor prăbuși una după alta”, a scris Chirilă.

  Potrivit acestui mesaj, dacă vom sta în case, apa va urca de la vale spre deal, iarna va fi ca vara și alte asemenea lucruri groaznice se vor petrece.

  Mesajul său vine după ce, în data de 21 februarie, nu a reușit să adune protestatari în Piața Victoriei. Nici în trecut nu avusese succes.

  Menționăm că la protestul din 17 decembrie 2018 au participat doar trei oameni care au scandat împotriva Guvernului Dăncilă, printre ei aflându-se şi artistul. Acesta a părut dezamăgit și atunci de numărul oamenilor din stradă, cetățeni care lipseau cu desăvârșire, deși pe Facebook anunțaseră că vin la protest, a precizat Sputnik

  Ca o ironie a sorții, în seara în care este răpus de viroză, la protest s-au adunat mai mulți oameni decât atunci când Chirilă era în piață și îi îndemna să vină. Este, practic, o nouă umilinţă pentru el.

  Tagurile:
  Tudor Chirilă


  Știrile Zilei