02:45 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  4635163

  „Prințesa războinică” a PSD face ce a promis – se ”aude de ea”, acum că e și purtător de cuvânt – și dă un exemplu și altora care au avut de suferit din cauza unor abuzuri în justiție

  BUCUREȘTI, 6 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Oana Vasilescu a făcut anunțul serii – și chiar în excelenta emisiune a lui Victor Ciutacu, ”Punctul culminant”. Deputatul PSD a declarat că a făcut un denunţ împotriva procurorului care a investigat-o, Claudia Roşu, dar şi a poliţistului judiciar Antonie Smarandache.

  ”Eu am depus un denunţ în urmă cu câteva săptămâni, am primit şi adresa acasă că s-a deschis un dosar penal - sigur că va începe faza de urmărire penală”, a spus Oana Vasilescu.

  Desigur, Lia Olguța Vasilescu denunţul a fost preluat de Secţia pentru investigarea infracțiunilor din Justiție.

  ”Infracţiunile pe care le reclam sunt abuz în serviciu, purtare abuzivă, cercetare abuzivă şi tortură”, a mai spus Vasilescu, precizând că ”a fost şi tortură fizică şi psihică asupra unuia dintre colaboratorii mei pe care, la început, l-au luat cu binişorul ca să mă denunţe pe mine”.

  Respectivul, explică Olguța Vasilescu, ”a spus că nu ştie nimic despre mine şi apoi au început să-l sperie, să îi spună despre lucruri care se petrecuseră acum zece ani”.

  ”Această persoană avusese o firmă şi ştiau ei ce se întâmplase acolo acum zece ani, nu a vrut nici în această situaţie să mă denunţe şi să-şi pună aparatură de înregistrare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

  Deci, „Prințesa războinică” a PSD face ce a promis – se ”aude de ea”, acum că e și purtător de cuvânt – și dă un exemplu și altora care au avut de suferit din cauza unor abuzuri în justiție. Iar pentru cine o cunoaște, știe că nu e bine să o superi de Olguța Vasilescu, pentru că are acest obicei: nu uită și nu iartă!

  Tematic

  Se vehiculează o mutare bombă: în locul Olguței Vasilescu… un mare șoc pentru Iohannis!
  S-a întors roata: Kovesi, în lacrimi -  Olguța și Pleșoianu o distrug!
  Personalități revoltate de retragerea Olguței: ”Lăsăm cretinii să acapareze toată puterea”
  Două contra una: Olguța și Elena Udrea s-au prins – iată ce o poate înfunda pe Kovesi!
  Secretul numirii Olguţei - nu e așa cum s-a spus, ci are un rol de maximă importanță!
  Tagurile:
  denunț penal, Lia Olguţa Vasilescu

  Știrile Zilei