20:12 18 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.22
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.25
 • UAH0.67
  Codrin Ștefănescu

  Tentativă de diversiune în PSD - Codrin Ștefănescu, reacție promptă și inteligentă!

  © Facebook / Codrin Ștefănescu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  5096141

  ”Ceea ce noi construim alţii încearcă să distrugă, pas cu pas - este musai să câştigăm alegerile europarlamentare şi este obligatoriu să dăm preşedintele României”

  BUCUREȘTI, 18 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieșire ciudată a primarului PSD al Brăilei, Marian Dragomir, care a spus că trebuie abandonat subiectul Justiției. ”Trebuie să discutăm despre realizările din judeţe, ca să ia exemplu cei de la centru”, a spus primarul.

  ”Noi vorbim despre un singur lucru… terminaţi odată cu Legile Justiţiei!”, a declarat Dragomir. ”Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbaţi discursul, stimaţi colegi de la Bucureşti. Ori le schimbaţi, ori nu le schimbaţi, dar abandonaţi subiectul. Ne face rău tuturor”.

  Este o poziție apropiată cu a disidenților din PSD, cel puțin ciudată – și chiar destabilizatoare - în condițiile în care este un punct esențial al politicii social democraților – eliminarea abuzurilor din Justiție, prin modificarea respectivelor legi.

  Ori, în cazul aceste se cere abandonarea unui efort de peste doi ani al PSD, ceea ce ar reprezenta o dovadă de slăbiciune. Interesant este că cererea vine din fieful fostului premier Tudose – actualmente plecat din PSD la gruparea lui Victor Ponta.

  De menționat că la Brăila a avut loc Conferinţa extraordinară de alegeri de la filiala PSD, în care a fost propus ca preşedinte senatorul Ion Rotaru – unic candidat, ales cu unanimitate de voturi.

  Conducând delegația de la București, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a avut o reacție pe cât de promptă și inteligentă, pe atât de diplomatică.

  ”Da, Marian, este foarte corect, suntem un partid de oameni care construiesc, dar, în acelaşi timp, ceea ce noi construim alţii încearcă să distrugă, pas cu pas”, a replicat Șefănescu. ”Este nevoie de legile Justiţiei - este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii”.

  Iar Codrin a atras atenția că tot ce înseamnă PSD ”au vânat nemernicii ăştia pas cu pas, bucăţică cu bucăţică”.

  ”Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie”, a declarat Codrin Ştefănescu. ”Este musai să câştigăm alegerile europarlamentare şi este obligatoriu să dăm preşedintele României”, a conchis Codrin Ştefănescu, atrăgând atenția la obiectivele prioritare – și îndepărtând discuția de la tendințele diversioniste.

  Tematic

  Klaus Iohannis, înfrângere la CCR pe Legea Bugetului. Reacție din PSD
  Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la petrecerea de 8 Martie de la PSD– FOTO
  PSD rupe gura celor cu 15 martie - ”1 kilometru de autostradă” – nu se aștepta nimeni!
  Incident: Iohannis a pățit-o în timp ce făcea declarații radicale anti-PSD, s-a întrerupt!
  Lovitură de teatru în PSD: Dragnea, mutare surpriză în cazul Firea – replică a primarului!
  Tagurile:
  Codrin Ștefănescu, diversiune, PSD
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei