06:14 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Klaus Iohannis şi Ludovic Orban

  Mesaj din Germania: ”Nu știu decât să distrugă, să distrugă, să distrugă!”

  © Photo: Președintele României
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  3597200

  ”Popoarele, oamenii, nu contează pentru ei! EI sunt importanți! Ei și plăcerile lor! În rest praful și pulberea să se aleagă”.

  BUCUREȘTI, 18 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”O Europa condusă de #PPE în continuare? Pe bune? Uitați-vă în ce hal arată "Europa PPE-ista"!”.

  Am citat dintr-un text postat de una dintre cele mai apreciate internaute, Monica Krueger, românca stabilită în Germania. Monica face o analiză scurtă și dură a Europei dominată de PPE, în actualul context conflictual.

  ”Europa lui #Merkel, #Soros, #Junker, #Timmermans... Macinată de incertitudini, măcinată de politicile criminale de austeritate care au dus Grecia în pragul falimentului, ca țară”, scrie Krueger, arătând că aceste politici ”au pus Italia pe butuci… și acum vor să-i ia și butucii”.

  Nici vestul Europei nu se prezintă mai bine, iar Monica Krueger indică motive clare:

  ”O Franța care nu mai știe ce este bine și ce este rău, măcinată săptămânal de revolte violente”, scrie internauta româncă. ”O Germania care se apropie vertiginos de recesiune, cu o economie în scădere. Cu o Spanie măcinată de naționalism și secesionism”.

  În fine – cea mai deschisă rană a Europei occidentale – Regatul Unit, de fapt Brexit-ul.

  ”O Marea Britanie ai cărei cetățeni au decis să părăsească acest club de năpârci, intitulat pompos "Uniunea Europeană"!” – și, atenție la imaginea pe care o vede o româncă stabilită în cea mai dezvoltată țară a Europei: ”Cu o reînviere a practicilor naziste. Cu o politică de imigrare total haotică...”.

  Și, desigur, toate acestea sunt vine celor care au puterea în Europa – și anume majoritatea PPE, consideră Monica Krueger, care face și legătura cu spectacolul acestora de la București.

  ”PPE-isti lui Klaus Werner Iohannis și a slugii sale Orban Ludovic nu știu decât să distrugă, să distrugă, să distrugă... Atât!”, consideră Monica Krueger. ”Popoarele, oamenii, nu contează pentru ei! EI sunt importanți! Ei și plăcerile lor! În rest praful și pulberea să se aleagă”.

  Revolta internautei române din Germania se concretizează printr-un mesaj, postat pe pagina de Facebook: ”Vă îndemn să ieșiti la vot în Mai! Cu cât suntem noi mai mulți, cu atât sunt ei mai puțini!”.

  Tematic

  Incident: Iohannis a pățit-o în timp ce făcea declarații radicale anti-PSD, s-a întrerupt!
  Iohannis, făcut praf după incident: ”Era să crape klausul live, Weber e un cățeluș”
  Tăriceanu, veste excepțională, chiar după ce PNL și Iohannis s-au dat în spectacol!
  Cel mai curajos critic al lui Iohannis, supus presiunilor și cenzurii!
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei