04:31 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1352130

  ”Cine a alimentat cu scelerare și demență aceste atitudini? Cine a instaurat ura în societate, de dragul unor politicieni de factură securistoidă?”

  BUCUREȘTI, 28 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Tudor Chirilă a lovit un cetățean pentru că i-a zis ”nasoale”. Zău? Păi la câte invective îmi sunt mie adresate zilnic, eu trebuia să bat câte 10 porci pe zi”.

  Ați recunoscut desigur stilul inconfundabil – marca Ingrid Mocanu! Cunoscuta juristă este una dintre persoanele care nu se sfiesc să-i spună oricui verde-n față adevărul – iar acum, după ciudatul incident cu Tudor Chirilă, se dezlănțuie!

  ”Ne spune că numai ura din societate este de vină pentru ce a făcut el? Zău? Dar oare cine a alimentat cu scelerare și demență aceste atitudini? Cine a instaurat ura în societate, de dragul unor politicieni de factură securistoidă? Nu cumva voi, haștagienii?”

  Iar Ingrid Mocanu e chiar pățită, fiindcă a avut de-a face cu energumenii chirilopatici, chiar în fața Curții Supreme! Așa că îi atrage atenția „guru”-ului: ”Eu am fost ”bălăcărită” de prietenii tăi, haștagii, și nu i-am lovit, totuși!”.

  ”Abuzurile încurajate de niște abuzivi care lovesc cetățeni este așa-zisa societate modernă, pe care, chipurile, ne-am fi dorit-o noi toți la revoluție? Cătușele fluturate pe mâinile unor nevinovați și spălarea unor vinovați este politica voastră, a bătăușilor?” – sunt alte întrebări dure ale avocatei.

  Din toate acestea și din ipocrizia stridentă a demersurilor pretins civice, devenite clar politice, Ingrid Mocanu trage două concluzii clare:

  - ”Politizarea justiției și utilizarea ei ca mijloc de parvenire politică este ceea ce protejați voi, securiștilor!

  - Din manipulare sau din interes ați ales să încurajați violența de orice fel și să aplaudați schizoid orice deraiat care arestează nevinovați pentru raportări la hectar”.

  În final, Ingrid Mocanu își revarsă indignarea pentru proliferarea ”Statului paralel” și a atitudinilor precum cele ale #REZIST – pe cei cărora majoritatea electoratului le-a dat votul să schimbe situația – și nu a făcut-o: PSD și Liviu Dragnea.

  ”Dacă Dragnea intră la pușcărie, el nu mai iese niciodată de acolo... dosarele vor curge gârlă sub patronajul Noii Securități... și cavalcada arestaților va prospera... bine că pleacă lumea bună la Bruxelles!”, exclamă Ingrid Mocanu, care atrage atenția: ”PSD și Dragnea sunt cu mult mai penibili decât restul partidelor, care joacă exclusiv politic: noi LOR le-am dat PUTEREA, nu lui Timmermans și Macovei”.

  Să o contrazică, hai, cineva, pe Ingrid Mocanu! Puteți comenta sau o contrazice pe pagina sa de Facebook.

  Tematic

  Tudor Chirilă, făcut praf de o celebră avocată. Tot internetul râde de artist!
  O nouă umilinţă pentru Tudor Chirilă în Piaţa Victoriei
  Tudor Chirilă, făcut praf de un avocat – ”lălăiala standard și iubita incertă”
  Acum: Chirilă, bătaie în stradă, după jigniri și provocări - riscă 2 ani de pușcărie!
  Tagurile:
  Tudor Chirilă, Ingrid Mocanu


  Știrile Zilei