18:22 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Frans Timmermans

  Timmermans ar fi autorul planului ”protocoale secrete cu SRI!”

  © Photo: Facebook / Frans Timmermans
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  3511131

  Avocat, fost parlamentar: ”Timmermans știe foarte bine și eu îl suspectez pe el că este autorul acestui plan care a dus la protocoalele secrete”

  BUCUREȘTI, 8 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Dezvăluire șoc a cunoscutului avocat și președinte al PNȚCD, Aurelian Pavelescu – prin vicepreședintele Comisie Europene ar fi autorul planului care a dus la semnarea protocoalelor secrete cu SRI!

  Aurelian Pavelescu a făcut această dezvăluire la Antena 3, pornind de la pregătirea specială pe care  o are Frans Timmermans.

  ”Timmermans, în armată fiind, a fost instruit pentru a lua interogatorii prizonierilor de război ruși, atunci a învățat și limba rusă”,  a spus Pavelescu, care atrage atenția că ”Nimeni nu a comentat până acum acest aspect extrem de important”.

  Interogatoriile acestea sunt specifice și mult mai dure, spune avocatul, subliniind că pregătirea implică multă cunoaștere în activitatea serviciilor secrete – dar și legături cu oameni din domeniu.

  În plus, adăugăm noi, pregătirea lui Timmermans implică o (foarte) bună cunoaștere a serviciilor și sistemelor militare est europene, inclusiv conexiuni în zonă și în domeniu.

  ”Putem să răspundem azi la întrebarea de ce în raportul MCV din 2018 (Timmermans) a spus că asta cu serviciile secrete nu ne interesează, sunt niște fabulații, sunt niște aserțiuni?”, a atras din nou atenția Pavelescu, punctând: ”Timmermans știe foarte bine și eu îl suspectez pe el că este autorul acestui plan care a dus la protocoalele secrete”.

  Într-adevăr, o observație interesantă, care concordă cu multele sesizări despre interesele Olandei reprezentate de Timmermans  - și despre felul în care acesta a înțeles să facă presiuni asupra României. 

  Precizez că Aurelian Pavelescu a apărat personaje cu legături puternice cu serviciile, inclusiv pe Traian Băsescu. De asemenea, a făcut în timp dezvăluiri despre legături externe scandaloase – inclusiv ale lui Cozmin Gușă. Și nu numai.

  Este de așteptat ca, odată reintrat pe prima scenă politică, Pavelescu să scoată multă ”muniție”. 

  Tematic

  Zi istorică: Timmermans a anunțat că se va emite ”Legea Coloniei”! Vizată – România!
  Toader îl pune la punct pe Timmermans: „această ingerință nu e permisă”
  Ilan Laufer intervine din SUA contra ”Legii Coloniei” – îl pune pe Timmermans la colț!
  Fiica lui Vadim, despre ce i-ar spune Tribunul lui Timmermans!
  Ultima oră: PSD, amenințat grav de Timmermans!
  Dragnea e revoltat – replică dură lui Timmermans și avertisment confuz pentru Toader!
  Tagurile:
  secrete, protocoalele sri, Planuri, autor, Frans Timmermans
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei