07:57 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Răzvan Savaliuc

  Răzvan Savaliuc: ”Desfășurarea procesului Dragnea a fost complet viciată!”

  © Photo : Facebook / Răzvan Savaliuc
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1952153

  Cunoscutul jurnalist de investigații e ferm în aprecierea lui – ”Desfășurarea procesului a fost complet viciată de ceea ce s-a întâmplat afară”!

  BUCUREȘTI, 15 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Jurnalistul Răzvan Savaliuc a fost prezent  la proces. Imediat după ce s-a anunțat decizia de amânare, Savaliuc a dat o declarație, vizibil marcat de ceea ce a trăit.

  ”Am ținut să văd cu ochii mei ce se întâmplă, cum se judecă, am vrut să fiu în sală”, a spus jurnalistul. ”Nu am crezut că se poate desfășura o judecată în acest fel, sub o asemenea presiune asupra judecătorilor”.

  Cunoscutul jurnalist de investigații e ferm în aprecierea lui – ”Desfășurarea procesului a fost complet viciată de ceea ce s-a întâmplat afară”!

  Curtea Supremă a pus capăt - decizie în cazul Dragnea >>>

  Savaliuc consideră că, în mod normal, procesul trebuia amânat de la început, din momentul în care s-a văzut ce se petrece afară și la presiuni vor fi supuși magistrații și Liviu Dragnea.

  ”Este incredibil cum se poate merge cu acest proces, nu există probe concludente”, a spus Savaliuc la Antena 3, impresionat de pasiunea din jurul unui proces cu o miză politică atât de mare. ”Câți bani și energie se cheltuie pentru acest proces”, a exclamat jurnalistul.

  Tagurile:
  Liviu Dragnea, Răzvan Savaliuc


  Știrile Zilei