21:06 12 August 2020
În direct
 • EUR19.51
 • USD16.55
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (120)
  81023125

  Prin impunerea lui Rareș Bogdan discursul PNL s-a schimbat în direcția Soros – și, desigur, ”programul” Violetei Alexandru, fost ministru în cabinetul Cioloș, va fi de aceeași coloratură.

  BUCUREȘTI, 13 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Declarație fără echivoc a capului de listă al PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan – azi, la ora 19.00, PNL ”va prezenta cel mai serios, mai complet şi mai puternic program”. Dar, în declarația făcută în acest week-end (la Galați), Rareș Bogdan dă un detaliu care arată cine se află în spatele ”programului”.

  ”Violeta Alexandru, împreună cu o echipă excepţională, va prezenta mâine, la ora 19,00, răspunsul la singurul reproş pe care au putut să îl folosească două luni de zile împotriva noastră: vom veni cu cel mai serios, cel mai complet, cel mai puternic program, programul PNL”, a declarat Bogdan.

  Ei bine, Violeta Alexandru, este unul dintre fondatorii Institutului de Politici Publice, unul dintre cei mai notorii beneficiari ai finanțărilor Soros. De altfel, cunoscuta jurnalistă Simona Ionescu, redactor șef al Evenimentului Zilei, a realizat o analiză de referință în care o indica pe Violeta Alexandru ca beneficiar al finanțărilor Soros.

  ”N-o să ne mai poată ataca nici cu faptul că nu vorbim mai mult despre ce vrem să facem şi nu despre ce n-au făcut ei”, spunea cu aplombul său cunoscut Rareș Bogdan, referindu-se la PSD, care critica neseriozitatea PNL, dovedită prin absența unui program.

  Problema e că Violeta Alexandru nu poate dovedi că are competențe în realizarea unui program! A urmat o facultate privată abia la 24 de ani și are două masterate la SNSPA, în zona de povești cu ”guvernanţă şi dezvoltare instituţională”, sau ”afaceri internaţionale şi managementul conflictelor”, de fapt neocupându-se de așa ceva!

  De fapt, pe CV-ul ei, publicat de Active News, rezultă două direcții: Pârvulescu- Asociația Pro Democrația și Soros.

  Paranteză: ridicol e să îți treci în CV că, între 19 și 22 de ani, ”coordonează activitățile de comunicare publică și relație cu presa la nivel național, sprijină filialele pentru întărirea capacității de organizare a relațiilor cu presa/a comunicării publice, elaborează, alături de conducerea Asociației (Pro Democrația) , strategia de comunicare publică și urmărește implementarea acesteia”!

  Revenind, gafa sau dezvăluirea lui Rareș Bogdan scoate la lumină o combinație interesantă, care ridică o întrebare – este PNL este în mâna lui Soros – ca și președintele Iohannis?

  Mai exact – șeful de facto al Comunităţii Naţionale de Informaţii, consilierul de stat Constantin Dudu Ionescu, director al Oficiului pentru Informaţii Integrate din cadrul CNI, este fondator al IPP, finanțat de Soros.

  Ionescu a mers în tandem cu Eduard Hellvig, directorul SRI, a cărui biografie se împletește încă din perioada studiilor cu ONG-urile lui Soros.

  De altfel, ascensiunea bruscă a lui Hellvig la vârful PNL a surprins pe toată lumea; deputat PC (Voiculescu) trece la PNL, unde noul președinte Antonescu îl face în doi timpi și trei mișcări mâna sa dreaptă, tăcutul și nebăgatul în seamă „Edi” devenind omul care tăia și spânzura în PNL! Îi ia locul Elenei Udrea la Dezvoltare, conduce bătălii electorale (alături de Liviu Dragnea, în USL!) apoi e preluat ca „giuvaer al coroanei” de către Iohannis – și plasat în fruntea intelligence-ului românesc! Toți care l-au cunoscut au fost uluiți de această ascensiune fulminantă!

  Având în vedere că și Rareș Bogdan are legături strânse cu Hellvig, nu putem să nu ne întrebăm dacă alăturarea Ionescu – Hellvig – Violeta Alexandru – Rareș Bogdan nu înseamnă cumva că PNL și Iohannis au un ”păpușar”, ca să-l citez pe Cozmin Gușă – și anume George Soros.

  Mai ales că discursurile – ”penalii, corupții, justiția” - par a fi toate din zona unui ”textier” cunoscut ca (foarte) apropiat al lui Soros – Monica Macovei.

  În plus, să nu uităm contextul – Parlamentul European este o țintă a lui Soros! Probele sunt la lumina zilei, Soros a comandat un studiu pentru a vedea care europarlamentari i-ar susține inițiativele – și, desigur, dorește să aibă cât mai mulți adepți acolo.

  Întreaga mișcare ”neo-marxistă„ îi susține ideile, iar prin impunerea lui Rareș Bogdan discursul PNL s-a schimbat în aceeași direcție – și, desigur, ”programul” Violetei Alexandru, fost ministru în cabinetul Cioloș, va fi de aceeași coloratură.

  Deci, concluzia ar putea fi PNL = Soros… dar să o lăsăm deocamdată ca o ipoteză de lucru.

  ”Violeta Alexandru, cel dintâi ministru al unui guvern român care participă la o paradă gay – aici alături de cunoscutul militant LGBT Remus Cernea!”
  ”Violeta Alexandru, cel dintâi ministru al unui guvern român care participă la o paradă gay – aici alături de cunoscutul militant LGBT Remus Cernea!”
  Тема:
  Cine este George Soros (120)

  Tematic

  Ce se ascunde după Falimentul oficial al ”Realitatea” TV – lucrare pentru Rareș Bogdan
  Alianță: Rareș Bogdan și Victor Ponta, împreună împotriva unui judecător CCR!
  Ofițer român: ”Ieșirile naziste ale unuia ca Rareș Bogdan obligă armata să preia puterea”
  Aurelian Pavelescu face praf PNL și pe Rareș Bogdan! ”Number one” și-a găsit nașul!
  Rareș Bogdan, făcut praf: ”Singura lui ideologie este Klaus Iohannis”
  Tagurile:
  Programul electoral, Soros, LGBT, Rareş Bogdan, PNL


  Știrile Zilei