02:10 23 Mai 2019
În direct
 • EUR20.09
 • USD17.99
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Corina Crețu

  Acuzație care o distruge pe Corina Crețu – până acum nu a îndrăznit să se apere!

  © Photo: Facebook / Corina Crețu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1012110

  În cazul în care se confirmă acuzația că ar fi transmis o asemenea ”cerere”, se pune sub semnul întrebării starea mentală a candidatului – și a comisarului european.

  BUCUREȘTI, 16 mai - Sputnik, Evan Răutu. Atât pe internet, cât și la cel mai puternic show politic al momentului, ”Sinteza zilei”, a fost publicat un mesaj absolut scandalos al comisarului european Corina Crețu. Iată textul:

  ”Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o investigheze? Sincer, în ce țară trăim?”

  Mesaj postat de Corina Creţu
  Mesaj postat de Corina Creţu
   

  Mesajul ar fi fost postat după ce Corina Crețu s-a enervat pe atitudinea autorităților din Oaș, care au părăsit scena unei festivități tradiționale – ”Sâmbra oilor” – când comisarul european urma să vorbească.

  Incidentul a avut loc în ultimul week-end, Corina Crețu a avut acolo o reacție dură, nervoasă, pe care Sputnik a relatat-o.

  “Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile, de 85%, de care vi s-a vorbit aici au fost aprobate din fonduri europene”, a scris Crețu pe Facebook.

  În privința actualului mesaj, după câteva ore, Corina Crețu l-a șters, dar mai mulți internauți susțin că l-au văzut și au făcut printscreen.

  Chiar europarlamentarul Maria Grapini susține că a văzut mesajul. Iată cum îi confirmă jurnalistului Bogdan Tiberiu Iacob, care crede că mesajul e fals.

   

  Cert este că până la ora actuală Corina Crețu nu a îndrăznit să se apere. Ori, în cazul în care se confirmă acuzația că ar fi transmis o asemenea cerere se pune sub semnul întrebării starea mentală (nu mintală!) a candidatului – și a comisarului european.

  Iar candidatura ei ar fi compromisă – cum să votezi pe cineva care cere DNA să intervină… pentru că nu ai fost salutat?!

  Mircea Badea a declarat despre acest mesaj: ”Nici USR-iștii, nici reziștii nu ar fi fost capabili să spună așa ceva!”… Fără alte comentarii.

  Tematic

  Victor Ciutacu o ridiculizează pe Corina Crețu, Comisarul european s-a făcut de râs!
  Corina Crețu, făcută praf de consilierul care a ajutat-o: ”Câtă minciună! Câtă ticăloșie!”
  Corina Crețu, umilită în Oaș de autorități, s-a supărat și a făcut o declarație ciudată!
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei