06:16 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Victor Ponta. Arhivă

  Scandalul nopții – Relație de iubire… Kovesi – Ghiță! Ponta s-a făcut definitiv de râs!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  96350

  Elena Udrea a reacționat foarte dur, dată fiind și dușmănia personală pe care temuta șefă a DNA i-a purtat-o fostei favorite prezidențiale

  BUCUREȘTI, 17 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Decăderea politicii românești nu cunoaște limite! Aseară, Mihai Gâdea a prezentat o declarația ”făcută sub jurământ” de fostul Victor Ponta, pe care cunoscutul realizator TV o numește pe bună dreptate ””șocantă, explicită și scandaloasă”.

  Este vorba de o declarație dată de fostul premier în fața procurorilor Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, în dosarul deschis după sesizarea fostului deputat Sebastian Ghiță.

  Iată uluitoarea declarație, consemnată în dosar:

  ”Inculpata Laura Codruța Kovesi se manifesta extrem de apropiat în relație cu denunțătorul/persoana vătămată Ghiță Sebastian Aurelian, astfel încât cu prilejul unei vizite private, (Kovesi) i s-a adresat: „Știe că îl iubește, dar dacă îl mai prinde că vorbește cu ”aia” (Elena Udrea) o să-l îl aresteze și pe el, așa cum o să aresteze și pe ea”.

  Este incredibil la ce nivel a ajuns suprastructura politică românească – dacă un premier ajunge să rețină și să declare în fața procurorilor asemenea aspecte! Mai mult, este evident și penibil că Ponta face asemenea speculații, bârfe privind viața intimă, asta chiar în declarații în fața procurorilor!

  Ori, asta în condițiile în care NU a făcut dezvăluiri pe teme importante, care ar putea aduce lămuriri privind activitatea statului paralel – dar și implicare structurilor de forță în viața politică (și nu numai!)  - chestiuni cu care el a fost și este la curent. Dar, preferă, penibil, să folosească bârfa.

  Paranteză: oricâtă dorință ai avea să o ataci pe Laura Codruța Kovesi, a te preta la asemenea bârfe despre o femeie este cât se poate de josnic! Și lipsit de bărbăție! Pe scurt, Victor Ponta s-a făcut definitiv de râs!

  În emisiunea ”Sinteza zilei” au intervenit și Elena Udrea și Sebastian Ghiță. Ghiță a avut un comentariu extrem de semnificativ și potrivit: ”Victor Ponta… cu toții știm cum e Victor!...”.

  Evident, Ghiță a negat orice ”legătură sentimentală” cu Laura Kovesi sau cu Elena Udrea.

  Pe de altă parte, Elena Udrea a avut un comentariu foarte dur, dată fiind și dușmănia personală pe care temuta șefă a DNA i-a purtat-o fostei favorite prezidențiale.

  ”Aceasta femeie a arestat oameni și le-a inventat dosare în funcție de frustrările, geloziile și umorile ei, pe lângă cei care erau țintele lui Coldea”, a spus Udrea.

  Și Mihai Gâdea a comentat în acest sens: ”Declarația este importantă pentru că arată pe cineva care nu acționa după lege, ci după sentimente și mai ales resentimente”, a declarat realizatorul emisiunii ”Sinteza zilei”.

   

  Antena 3, captură ecran
  Antena 3, captură ecran
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei