19:16 15 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile europarlamentare 2019 (189)
  278880

  Încă o ipostază ridicolă în care fostul realizator TV se află – și asta din cauza stilul său bazat pe atacuri agresive, nu pe studiu, pe propuneri bine fundamentate

  BUCUREȘTI, 24 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ca de obicei, Rareș Bogdan a tunat și a fulgerat, în stilul caracteristic, atacând o decizie a Primăriei Capitalei de a achiziționa autobuze Otokar, din Turcia. ”Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță”, a spus Bogdan.

  ”Domnu Orhidel, cine vă sfătuiește, vă vrea răul - dacă e din capul vostru, vai de el, de cap, dă-l la REMAT!”, i-a replicat analistul Constantin Gheorghe, de la bază inginer de aeronave.

  Fost consilier politic al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase, Constantin Gheorghe îi explică lui Rareș Bogdan ce gafă a făcut, din neștiință: ”Autobuzele ale turcești, tip ”cratiță”, NU sunt turcești decât cu numele!”.

  ”Motorul și transmisia sunt americane - deci partenerul strategic apreciază afrontul adus minunatei tehnologii americane!”, scrie ironic analistul. ””Cratița”, recte caroseria, este proiectată de nemți!” – deci, spune Gheorghe, ”Iohannis apreciază și el delicatețea exprimării, iar Mutti (Merkel, n.n.) o adoră!”.

  În privința turcilor ”sunt doar cu caii, adică munca” pentru c-așa-i ”la margine de imperii”, spune analistul. Dar, Constantin Gheorghe remarcă un aspect – discriminarea!

  ”Orhidel, tată, discursul tău este unul împănat cu ură și discriminatoriu - turcii sunt nație de mâna a doua, nu? Buni doar să facă șaorma?”, întreabă revoltat analistul.

  Și, ca o ultimă observație, Rareș Bogdan a demonstrat și cu această ocazie că nici măcar nu se documentează: ”Poate n-ai aflat: liberalii tăi din Consiliul General al Capitalei au aprobat și ei investiția!”.

  Deci, încă o ipostază ridicolă în care fostul realizator TV se află – și asta din cauza stilul său bazat pe atacuri agresive, nu pe studiu, pe propuneri bine fundamentate.

  Тема:
  Alegerile europarlamentare 2019 (189)

  Tematic

  Alianță: Rareș Bogdan și Victor Ponta, împreună împotriva unui judecător CCR!
  Ofițer român: ”Ieșirile naziste ale unuia ca Rareș Bogdan obligă armata să preia puterea”
  Aurelian Pavelescu face praf PNL și pe Rareș Bogdan! ”Number one” și-a găsit nașul!
  Rareș Bogdan, făcut praf: ”Singura lui ideologie este Klaus Iohannis”
  Gafă majoră, Rareș Bogdan a dat partidul de gol: programul PNL e făcut de omul lui Soros!
  Tagurile:
  Rareș Bogdan


  Știrile Zilei