01:52 10 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (26)
  3440122

  ”Liviu Dragnea nu a avut nicio șansă, împotriva lui s-a pronunțat de zeci de ori președintele, cel care numește șefii serviciilor secrete.

  BUCUREȘTI, 27 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Această condamnare e una politică”, a declarat ferm Răzvan Savaliuc. Cunoscutul investigator de presă atrage atenția că verdictul era cunoscut de unele ambasade occidentale.

  Savaliuc atenția asupra glumei făcute de una dintre ambasade, cea a Danemarcei, care făcea vineri aluzii la condamnarea lui Dragnea. Iată postarea de vineri a ambasadei țării din Uniunea Europeană:

  „Casual Friday. Care-i prognoza? Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răcoare”.

  Deci, spune Savaliuc, ”unele ambasade știau”. Este una dintre componentele teoriei lui Răzvan Savaliuc conform căreia Dragnea nu avea nicio șansă.

  ”Liviu Dragnea nu a avut nicio șansă, împotriva lui s-a pronunțat de zeci de ori președintele, cel care numește șefii serviciilor secrete, iar partidele din opoziție l-au numit zilnic infractor”, comentează Savaliuc.

  În asemenea condiții, Savaliuc consideră că nu a fost un proces echitabil, iar instanțele internaționale pentru drepturile omului ar fi anulat o asemenea judecată.

  ”Nu se poate vorbi de proces echitabil atât timp cât sunt instigări zilnice de nivel înalt”, spune Savaliuc – ”la CEDO nu ar fi fost aprobat un asemenea proces”, a conchis cunoscutul jurnalist, fondator al publicației ”Lumea Justiției”, într-o intervenție la Antena 3.

  Тема:
  Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (26)

  Tematic

  Dragnea, declarația serii: Firea, în cărți și ”Viorica Dăncilă să nu își depună mandatul!”
  Acum, Verdict final în procesul lui Liviu Dragnea! S-a terminat!
  Presa internațională, neiertătoare cu Dragnea
  Tagurile:
  Șanse, Condamnare, Răzvan Savaliuc, Liviu Dragnea

  Știrile Zilei