17:07 15 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  126131

  Mihai Gâdea, Mircea Badea și Adrian Ursu sunt piesele indispensabile din ceea ce profesorul Voiculescu consideră a fi cea mai importantă ”proprietate” a sa, trustul de mass media, cu vârful de lance Antena 3.

  BUCUREȘTI, 3 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum câteva zile, celebrul jurnalist Ion Cristoiu a aruncat o adevărată bombă – Mihai Gâdea ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale, iar partidul ar fi făcut deja sondaje cu această variantă.

  ”Din sursele pe care le am eu și vă dau această știre, este, s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea”, a declarat Cristoiu. ”Eu cred că va candida și ar putea să și câștige. ”Este, ca și Rareș Bogdan, NU un moderator, jurnalist, dacă ați observat… el la discursuri e mai bun”.

  Aseară însă, surpriză – Mihai Gâdea a mărturisit: ”Aseară mi-a luat foc telefonul, că voi candida la prezidențiale”.

  ”Domnul Ion Cristoiu a spus că știe că s-au făcut anumite sondaje și că aș avea șanse mari, lucru pe care nu îl cred, că aș putea câștiga la prezidențiale”, a declarat Gâdea, ”Anunțul pe care eu vreau să îl fac că nu mă interesează, nu accept nicio candidatură la prezidențiale din partea vreunui partid”.

  Din punctul meu de vedere, acest lucru este exclus, a subliniat cunoscutul realizator Antena 3.

  Dar, atenție, Ion Cristoiu mai adăugase un detaliu – propunerea ar fi venit de la Adrian Năstase. ”După părerea mea, domnul Năstase l-a propus și de aia s-a și dus la Viorica Dăncilă”.

  ”Domnul Năstase a anunțat oficial că ar trebui să fie cineva din societatea civilă”, spune Cristoiu, care apoi se cam contrazice – ”După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje”.

  Se contrazice, pentru că dacă se ”lucrează de mult la sondaje”, atunci cum de l-a propus abia acum Năstase. Iar ”de mult”, înseamnă pe vremea lui Dragnea – care e greu de crezut că ar fi dat această funcție omului lui Dan Voiculescu.

  Deci, mai curând, Ion Cristoiu a intrat într-o zonă de diversiune prin presă… care nu a fost combătută de Gâdea. Negată, da, dar nu combătută în stilul puternic al liderului A3. Poate ”nu încă” – sau poate îi convine.

  Oricum, respingerea simplă e surprinzătoare – cum o surpriză e și declarația lui Cristoiu… fără să fi discutat cu Gâdea! Și atunci… revenim: vrea, de fapt, Dan Voiculescu să facă un joc? Pare cel mai probabil, fiindcă altfel nimeni nu se joacă la nivel de Gâdea, fără acordului „mogulului”.

  Iar Gâdea, Mircea Badea și Adrian Ursu sunt piesele indispensabile din ceea ce profesorul Voiculescu consideră a fi cea mai importantă ”proprietate” a sa, trustul de mass media, cu vârful de lance Antena 3.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Candidatul PSD-ALDE la Alegerile Prezidențiale - decizie total neașteptată!
  O primă victorie clară pentru PSD-Dăncilă în Parlament, au zdrobit Opoziția
  Mesaj ferm din Germania: „Șerban Nicolae trebuie să candideze la șefia PSD”
  Acum, ședință de Foc a Coaliției PSD ALDE - Viorica Dăncilă, decizii majore!
  Tagurile:
  Mihai Gâdea, Ion Cristoiu, Prezidențiale, Candidatul PSD

  Știrile Zilei