18:57 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  73360

  Nu au participat și lideri sau personalități de marcă din PSD, dintre cei care erau considerați apropiați ai fostului președinte PSD – și nici dintre cei care își datorează funcțiile lui Dragnea

  BUCUREȘTI, 16 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Mulți dintre cei care anunțau că vor participa la o manifestare în favoarea lui Liviu Dragnea s-au ținut de cuvânt!

  A fost vorba de o ”plimbare” în fața palatului Cotroceni, pentru a transmite un mesaj clar: Liviu Dragnea a fost condamnat politic, Iohannis este vinovatul!

  ”Libertate pentru Liviu Dragnea! E momentul patrioților! Să-i arătăm neamțului că nu dorim să devenim colonie nemțească! La Cotroceni! Duminică!”, a scris inițiatoarea, Amalia Voinescu.

  De eveniment s-au arătat interesate peste 1000 de persoane, peste 200 anunțând că vor participa. Iar în ciuda căldurii de afară, la manifestare au fost prezente peste 100 de persoane.

  Așa cum s-a spus, s-a cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis şi eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, ”deţinut politic”.

  ”Ieşi afară, javră ordinară”, ”Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta”, ”Libertate pentru Liviu Dragnea”,  ”Demisia Iohannis! Dragnea în libertate!”, ”Jos, Iohannis trădătorul – impostorul - dictatorul!” – s-a strigat în fața palatului prezidențial.

  S-au răspândit și manifeste cu mesaje de tip ”Liviu, deţinut politic, libertate” sau ”Fără escroci imobiliari la Cotroceni”.

  Mitingul s-a desfășurat între orele 12.00 și 15.00, fiind o premieră. Dar, manifestanții și-au anunțat intenția de a reveni cu asemenea demersuri.

  La manifestație nu au participat și lideri sau personalități de marcă din PSD, dintre cei care erau considerați apropiați ai fostului președinte PSD – și nici dintre cei care își datorează funcțiile liderului deținut.

  A fost prezent în schimb un cunoscut personaj #REZIST, care a încercat să bruieze manifestația, dar jandarmii prezenți și-au făcut datoria, evitând orice conflict. 

  Iată, mai jos, imagini de la particpanții la manifestare.

  Tematic

  Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, rupe tăcerea – primele declarații
  ”Dragnea în Libertate! Demisia Iohannis!” - evenimentul va avea loc la Cotroceni!
  Acesta e șmecherul care l-a aburit pe Dragnea - vine acum cu noi îmbârligături și gogoși!
  Tagurile:
  Palatul Cotroceni, libertate, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei