03:39 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Cazul fetiței Sorina de la Baia de Aramă (20)
  1958100

  Jurnalista a descris conexiunile complexe ale cazului, fiind imediat blocată - a continuat să publice pe contul unui jurnalist – iar blocajul s-a repetat.

  BUCUREȘTI, 11 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscuta jurnalistă și realizatoare TV Sorina Matei nu s-a dat bătută după ce a fost blocată de mai multe ori după ce a prezentat informații bombă în ciudatul caz al adopției forțate, care ține de câteva săptămâni ”prima pagină” a presei.

  Jurnalista a publicat aseară o informaţie care poate de pateu cap tot cazul. Realizatoarea B1TV dezvăluie că ”autorităţile statului” ar fi ”ascuns” faptul că micuța Sorina ar avea un frate! Ori, acest fapt exclude, potrivit legii, posibilitatea separării celor doi frați.

  ”Ştiţi că “Justiţia” independentă, echidistantă, imparţială şi eficientă, cot la cot cu autorităţile statului, printr-un lanţ nesfârşit de infracţiuni au ascuns peste tot în acte şi în dosar şi hotărâri că micuţa Sorina mai are un frăţior bun, de sânge, dat şi el în plasament la altă familie de pe lângă Craiova?”, a scris Sorina Matei.

  Acest frăţior al Sorinei, care s-ar afla ”şi acum în plasament la o altă familie”, l-ar chema Andrei și ar avea 12-13 ani.

  ”Au ascuns totul ca să meargă şnur prin fals adopţia internaţională pentru că altfel, o asemenea situaţie îi bloca legal şi trebuiau să facă toate demersurile ca frăţiorii de sânge - Sorina şi Andrei - să fie adoptaţi împreună, să fie reuniţi într-o familie”, arată Sorina Matei.

  Jurnalista atrage atenția că aceste demersuri ”nu s-au făcut, pentru că au ascuns existenţa frăţiorului Sorinei, Andrei”.

  ”Iar astăzi (ieri, n.n.), la Craiova, procuroarea de şedinţă de la Parchetul Curţii de Apel Craiova a fost în sincron în instanţă cu fam Săcărin”, scrie Sorina Matei pe Facebook, lansând celor ce urmăresc cazul o întrebare: ”Realizaţi ce se întâmplă şi cât de năucitor este acest caz?”.

  Reamintim că, anterior, jurnalista a descris conexiunile complexe ale cazului, fiind imediat blocată. A continuat să publice pe contul unui jurnalist – iar blocajul s-a repetat. Și alte persoane care au preluat date și au citat-o pe Sorina Matei au fost blocate pe Facebook – printre acestea autorul acestor rânduri, dar și cunoscuta internaută Monica Krueger din Germania.

  Тема:
  Cazul fetiței Sorina de la Baia de Aramă (20)

  Tematic

  Țara copiilor luați cu forța: un nou caz ”Sorina”, la Caraș-Severin
  Magistratii au decis: Sorina rămâne în România
  ”Nucleara” în cazul Sorina: legătura SUA - Ana Birchall! Cunoscută investigatoare, blocată
  Tagurile:
  Sorina Matei

  Știrile Zilei