00:17 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Cazul fetiței Sorina de la Baia de Aramă (20)
  5913171

  Ciutacu: ”Știți ceva despre parteneriatul strategic româno-american și despre comisiile mixte înființate pentru studiul adopțiilor internaționale ale copiilor?”

  BUCUREȘTI, 16 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Un fapt menționat în fugă, aproape cu teamă ce Ion Cristoiu: când demnitarii români ajung în SUA sunt luați la discuții pe tema adopțiilor, care e afacerea momentului. Asta a susținut acum câteva zile celebrul jurnalist – și nu a mai reluat tema.

  Cunoscuta investigatoare Sorina Matei a făcut ”săpături” privind locul de muncă al româno-americanului Săcărin – și a fost blocată pe Facebook și alte rețele. La fel subsemnatul și Monica Krueger, care am preluat datele respective.

  Mircea Badea a prevăzut decizia instanței de la Craiova – se vor da decizii favorabile familiei din SUA… pentru că e din SUA.

  Aseară însă Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii sale ”Punctul culminant” a aruncat adevărata bombă, care ar putea fi cea mai tare dezvăluire a anului, cu efecte internaționale: ar exista o legătură între ”parteneriatul strategic româno-american și comisiile mixte înființate pentru studiul adopțiilor internaționale ale copiilor.

  Iar de această legătură bizară ar ști ”cel mai bine informat român”, cum singur se definea Traian Băsescu.

  ”Unul dintre oamenii care face mare presiuni pentru eliberarea pașaportului Sorinei și plecarea ei din țară, inclusiv asupra unor realizatori de televiziune, se numește Băsescu Traian și a fost președintele României”, a declarat Ciutacu.

  Și, atenție la ce spune mai departe Victor Ciutacu, interpelându-l pe fostul președinte - ”Întreb public atât, înainte să încep să vorbesc - și dacă mă enervez, mâine vorbesc, domnule Băsescu”:

  ”Aveți ceva din spate? Știți ceva despre parteneriatul strategic româno-american și despre comisiile mixte înființate pentru studiul adopțiilor internaționale ale copiilor?”

  După aceste întrebări bombă, Ciutacu îi transmite lui Băsescu și un termen pentru ultimatumul de mai sus:

  ”Aveți timp până mâine să-mi răspundeți, dacă nu, public eu tot, credeți-mă”, a spus Victor Ciutacu, precizând - ”Și nu e amenințare, e un anunț”.

  Puneți cap la cap informațiile de mai sus – și urmăriți o anume coroborare a lor.

  În plus, dacă memoria nu îmi joacă feste, despre acest secret deținut de Băsescu despre americani s-a mai vorbit și când familia sa avea probleme – și când Elena Udrea era luată la întrebări de FBI în penitenciarul costarican. Acum, Elena Udrea e în țară.

  Poate va dezvălui Traian Băsescu ceva din secretele „zeilor”? ”Mâine vorbesc, domnule Băsescu”, înseamnă azi, diseară, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Se anunță cod negru, de uragan!

  Тема:
  Cazul fetiței Sorina de la Baia de Aramă (20)
  Tagurile:
  Cazul Sorina, Traian Băsescu

  Știrile Zilei