21:31 19 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.10
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON3.99
 • UAH0.72
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  408690

  ”Viitorul președinte al României (una dintre variantele „Secu”), Barna Dan, a primit ordinul de încorporare în politică prin intermediul unor filme și seriale”

  BUCUREȘTI, 17 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut pentru umorul și ironia sa, senatorul Șerban Nicolae îi dedică un pamflet președintelui USR, Dan Barna – evident, în urma apariției și evoluției ciudate a acestuia pe scena Teatrului Național București, cu ocazia Congresului USR.

  Pamfletul se intitulează ”SANDALE ADIBAS” – inspirat de kitsch-ul și stilul fantasc și abulic afișat de Barna, dar și de lăudăroșenia și greșelile de exprimare ale acestuia, specifice parvenitismului politic.   

  ”Viitorul președinte al României (una dintre variantele „Secu”), Barna Dan, a primit ordinul de încorporare în politică prin intermediul unor filme și seriale”, scrie Șerban Nicolae.

  Senatorul PSD pleacă de la încălțămintea excentrică și nepotrivită a lui Barna –și subliniază trei aberații ale prezidențiabilului USR.  ”Totuși, degeaba îți iei la congres pantofii Turberry dacă”:

  1. Înțelegi exact pe dos rostul pastilei roșii și al celei albastre din ”Matrix”

  2. Pronunți ”gheims of tron” titlul serialului ”Game of Thrones”

  3. Spui ”... suntem Star Trek-ul României” și nu știi că ”star trek” se traduce prin „călătorie (expediție) stelară”.

  Iar finalul este pe măsură – punctând felul în care Barna s-a lăudat cu activitatea sa privată - cu ”fonduri europene” - și greșelile de exprimare, dovedind grave carențe de cultură.

  ”Domnule președinte, din banii ăia mulți primiți pentru consultanță (!?) de la Ministerul de Interne tot ce ai putut să-ți iei a fost un televizor Panasony??”, scrie Șerban Nicolae într-o recentă postare pe Facebook

  Tematic

  Șerban Nicolae – mesaj ciudat după Congres. Aluzii care ar trebui explicate!
  Demnitate și curaj! Șerban Nicolae nu-l iartă pe Isărescu: ”Aroganță și impostură”
  Șerban Nicolae, prima replică după sancționare! Reacții dure ale unor personalități
  Șerban Nicolae, necruțător cu Mugur Isărescu pe tema repatrierii aurului
  Tagurile:
  Dan Barna, Șerban Nicolae


  Știrile Zilei