03:05 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  181832

  ”Oricât s-ar expune Gelu Vișan, să nu dezvăluie IDENTITATEA martorului cheie, pentru că ar expune o întreagă operațiune declanșată de structurile MAI - atât cele de informații cât și cele operative”

  BUCUREȘTI, 18 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Dezvăluirile omului de încredere al lui Liviu Dragnea din bătălia online, George Harabagiu, au suscitat un imens interes și multe comentarii. Deși, trebuie să recunosc, sunt doar o mică parte din ceea ce știe George.  Dar, e vorba de chestiuni periculoase, pe care un om cu experiență le gestionează cu precauție.

  Pentru că vorbim de pericole reale la care este expus cel ce știe… și vorbește. Așa e în teorie, nu? Ei bine, în practică și și mai rău…

  Ultimul scandal, dezlănțuit de fostul senator Gelu Vișan, care afirmă că ar fi informat-o pe fosta șefă a Internelor, Carmen Dan, despre o lovitură de stat pregătită pentru 10 și 11 august – ei bine această nouă ”bombă” este completată de informații pe care le adaugă ”omul din umbră”.

  Azi, după ora 12, vom prezenta informațiile pe care le aduce George Harabagiu despre acest caz – acum dăm doar câteva pasaje. Textul, conform dorinței lui Harabagiu, îl vom prezenta azi, după ora 12.

  - ”Dosarul tentativei de lovitură de stat este dovada unei conspirații cu bătaie lungă”.

  - ”Există interesul major al ”contaminării” dosarului”.

  - ”Lucrurile nu se vor opri aici, o astfel de informație nu poate fi mușamalizată”.

  - ”Oricât s-ar expune Gelu Vișan, să nu dezvăluie IDENTITATEA martorului cheie, pentru că a expusă o întreagă operațiune declanșată de structurile MAI - atât cele de informații cât și cele operative”.

  Mult mai multe în textul pe care îl vom publica azi, după ora 12.

  Tematic

  Manifest incendiar al omului de bază al lui Dragnea din bătălia nevăzută, George Harabagiu
  Tagurile:
  Lovitură de stat, Carmen Dan, Liviu Dragnea

  Știrile Zilei