05:10 18 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.42
 • USD17.60
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.73
  Dan MV Chitic

  Dan Chitic: ”Ăsta e prețul vizitei la Casa Albă! Stăpânii discută doar cu trădători!”

  © Photo: Facebook / Dan MV Chitic
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  16650394

  ”Se pare ca aliații noștri nu acceptă să discute cu corupți... ci doar cu trădători. Istoria a demonstrat doar că nu contează cât de prostănac ești... important e să servești cu abnegație!”

  BUCUREȘTI, 7 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut ca principal opozant al cedării resurselor României, avocatul Dan Chitic a publicat un text fulminant imediat după ce e a aflat detaliile vizitei lui Iohannis la Casa Albă!

  ”“Parteneriate energetice”... cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră - ăsta e prețul vizitei lui KWI la Casa Albă de pe 20 August”, scrie Chitic, completând ”În preț e inclus și un nou mandat de Președinte, desigur!”.

  În plus, Dan Chitic consideră că există și o înțelegere cu Guvernul în acest sens.

  ”Dăncilă va primi și ea ceva... probabil terminarea în pace a mandatului de prim-ministru... și un post, ceva pe la o instituție internațională!”, scrie Dan Chitic.

  Cunoscutul avocat e dur cu cei care au trecut țara pe planul doi sau chiar au trădat-o! ”Istoria a demonstrat doar că nu contează cât de prostănac ești... important e să servești cu abnegație și dăruire!”.

  Dan Chitic pune degetul pe rană: ”stăpânii noștri!”

  ”Ce bine ca am scăpat de corupți... acum putem sa fim primiți și mângâiați pe creștet și de stăpânii noștri! Pardon, am vrut sa spun de partenerii noștri strategici”.

  Iar finalul este fără milă pentru cei care își bat joc de țară, români sau ”strategici”:

  ”Se pare ca aliații noștri nu acceptă să discute cu corupți... ci doar cu trădători!”, scrie Chitic, încheind mesajul cu al său ”#AșaNuSeMaiPoate!”.

  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Dan Chitic


  Știrile Zilei