15:52 17 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.60
 • USD17.75
 • RUB0.28
 • RON4.14
 • UAH0.72
  Liviu Pleșoianu

  Pleșoianu, reacție rapidă – îl face de rușine pe Tăriceanu

  © Facebook / Dumitriu Dragos
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  5400121

  ”Mult succes în luptele dumneavoastră legendare împotriva Noii Securități, alături de cel care și-a bătut joc de MILIOANE de români”

  BUCUREȘTI, 7 aug - Sputnik, Evan Răutu. Prima reacție a unui demnitar PSD a fost a potențialului candidat la prezidențiale, Liviu Pleșoianu. La numai câteva minute după ce Tăriceanu a anunțat ”alianța” cu Ponta, Pleșoianu a reacționat, făcându-l de rușine pe Tăriceanu.

  ”Din acest moment, domnule Tăriceanu, pentru mine ați devenit un politician nefrecventabil!”, a scris Liviu Pleșoianu.

  Pleșoianu continuă ironic: ”Mult succes în luptele dumneavoastră legendare împotriva Noii Securități, alături de cel care și-a bătut joc de MILIOANE de români care chiar au crezut în "dreptate până la capăt"! ...Doamne, ferește!”

  Liviu Pleșoianu aduce aminte de un aspect, pe care Tăriceanu, vizat într-un dosar DNA, pare că îl uită… ciudat.

  ”În 2013, Ponta și-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-șef DNA”, spune Pleșoianu. ”Asta se întâmpla la mai puțin de un an după ce am votat masiv și am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în „dreptatea până la capăt” promisă de USL”.

  Și, încă un aspect legat de Ponta – combinația lui cu Băsescu, în ciuda demersului milioanelor de români!

  ”Tot ca fraierii am mers și să-l suspendăm pe Băsescu, 7,4 MILIOANE de români! Și de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 și-a bătut joc marele caracter Ponta”, spune Pleșoianu.

  În fine, Pleșoianu îi mai aruncă în față ”suveranistului” Tăriceanu faptul că s-a aliat cu cel care a cedat suveranitatea guvernării, dovedite prin celebrele întâlniri și discuții cu ex-președintele Comisiei Europene, JD Barroso.

  ”Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (președintele Comisiei Europene la acel moment) și i-a zis: „Bă, așa nu se poate!”...”, scrie Pleșoianu.

  Menționăm că, până la această ora publicării reacției lui Liviu Pleșoianu, liderii PSD nu avuseseră nicio luare de poziție față de combinația anunțată de Tăriceanu și Ponta. 

  Tematic

  Se resetează jocul: ALDE și Pro România fac alianță și grupuri parlamentare comune!
  Analist: “Chiar și Trădarea are demnitatea ei, dar Tăriceanu e pur și simplu ridicol”
  Tagurile:
  Liviu Pleșoianu, ALDE, Calin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta


  Știrile Zilei