01:11 19 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.68
 • RUB0.27
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Alexandru Cumpănașu

  Alex Cumpănașu, amenințat, face acuzații directe: COMPLICI la cel mai înalt nivel

  © Facebook / Alexandru Cumpănașu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)
  10018150

  ”Doi reprezentanți ai celor mai mari partide din România au cerut să renunț la apariții publice și dezvăluiri - ”Oare de ce? Dvs ce credeți?””.

  BUCUREȘTI, 15 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum 1 oră, Alexandru Cumpănașu a publicat o notă extrem de importantă pentru mersul anchetei – și care dă în vileag existența unor rețele la nivel înalt.

  ”#112vreausatraiesc”, scrie Cumpănașu. ”Dragi prieteni, dinspre toate zonele de putere ale statului sunt presat să renunț la apariții publice și dezvăluiri a neputinței unor instituții în a apăra viața copiilor noștri”

  Cel puțin în județul Olt, a precizat Cumpănașu, care face o afirmație foarte gravă și precisă:

  ”Ieri, 2 politicieni de la partide adverse au cerut public să nu mi se mai permită să vorbesc public”, a scris Cumpănașu.

  Pe de altă parte, Alex Cumpănașu afirmă ”am verificat cu conducerea celor două partide importante și niciunul nu a avut (spun ei) acordul conducerii partidelor”.

  ”Devine totuși dubios că 2 reprezentanți ai celor mai mari partide din România au cerut așa ceva”, arată Cumpănașu, întrebând logic ”Oare de ce? Dvs ce credeți?”.

  Ieri, Cumpănașu a acuzat că există politicieni implicați – ”Nu voi da nume, pentru că este firesc să le protejez identitatea cât timp nu sunt dovediţi. Eu am depus indicii şi declaraţii şi nume”.

  Alex Cumănașu spune că ”sunt mulţi, cel puţin 20 de politicieni” și că nu sunt numai din Olt.

  ” Considerati că trebuie continuată această luptă pentru adevăr și pentru copiii noștri care aproape m-a secătuit fizic și psihic - și aproape mi-a distrus viața familială?”, întreabă acum unchiul Alexandrei.

  În finalul postării, Cumpănașu atașează ”raportul integral preliminar al unei instituții publice cu privire la cercetarea din primele zile cu privire la (lipsa) de intervenție a autorităților pentru salvarea Alexandrei”.

  ”Să tac, să nu mai vorbesc de acești adevărați complici?!”, a izbucnit Cumpănașu la Antena 3. Cert este că există o preocupare evidentă pentru a se îndepărta ancheta de la ideea de ”rețele” – iar raportul publicat de Cumpănașu conține argumente în plus.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)

  Tematic

  Două surori au rămas fără părinți - durere cumplită în familia unor moldoveni din Italia
  Supărat că părinții i-au cumpărat altă mașină decât cea dorită, un tânăr a împins-o în râu
  ”Omul din umbră”, confirmat! Alex Cumpănașu: ”Oricât s-ar strădui unii, Nimeni nu scapă!”
  Crimele din Caracal - Cumpănașu, exploziv: ”MOR CU VOI DE GÂT!”


  Știrile Zilei