18:44 18 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.45
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)
  313850

  Alexandru Cumpănașu avertizează că va ”tulbura” o altă grupare ocultă, pe care o numește ”o nouă mafie”

  BUCUREȘTI, 21 aug - Sputnik, Evan Răutu. Alexandru Cumpanașu a fost cel mai afectat de anunțul INML de refacere a analizelor ADN. Este și firesc, pentru că el a dus greul acestei bătălii cu atitudinea inexplicabilă a instituțiilor statului, dar și cu acea parte a mass media care a încercat să-l denigreze și să-i anuleze demersul.

  În această noapte, Alex Cumpănașu a transmis un mesaj, care începe cu o mărturisire a disperării: ”Dragi prieteni, cinismul unor angajați ai statului român ne-au transformat viața într-un calvar”.

  ”Comunicatul de astăzi al INML și zvonurile halucinante din aceste zile cu privire la un eventual certificat de deces pe care l-ar fi eliberat sau presupusele analize finalizate de INML cu privire la rămășițele din lizieră atribuite "pe surse" Luizei sunt intoxicări și bătaie de joc la adresa tuturor”, declară Cumpănașu.

  Evident exasperat, unchiul Alexandrei anunță un demers hotărât:

  ”Mâine, la ora 10:30, voi depune la ministrul Sănătății solicitarea dispunerii unui control de fond la INML, care să identifice aceste scurgeri halucinante de informații false dar și respectarea procedurilor administrative în procesul de comunicare publică sau a administrării expertizelor în funcție de competența corpului de control al ministrului”, anunță Cumpănașu.

  Interesant este că Alex Cumpănașu avertizează că va ”tulbura” o altă grupare ocultă, pe care o numește ”o nouă mafie”.

  ”Știu că încep un nou front și tulbur o nouă MAFIE dar cred că a venit momentul ca fiecare instituție publică să se restarteze și să nu ne mai trateze ca pe niște numere când la mijloc este VIAȚA copiilor noștri”, a scris Alexandru Cumpănașu.

  La fel de interesant este că din nou s-au înmulțit atacurile contra lui din partea unor personaje care, coincidență, au susținut ”Sistemul”.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)

  Tematic

  Cumpănaşu: „Clanuri din instituţii au pactizat cu interlopii până la a proteja criminalii”
  Alex Cumpănașu, amenințat, face acuzații directe: COMPLICI la cel mai înalt nivel
  Familia lui Cumpănașu, amenințată: Voi rade tot dacă se ating de copiii mei!
  Cumpănaşu, curaj maxim: duce scandalul la Bruxelles, acuză țări UE - șantaj, bani, răpiri!
  Tagurile:
  Alexandru Cumpănaşu, Caracal


  Știrile Zilei