04:42 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  6236241

  Teodorovici nu a mai suportat atacul lui Iohannis la Guvern și a sărit la președinte – și la prestația acestuia în cei 5 ani de mandat

  BUCUREȘTI, 29 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Reacție cu totul neobișnuită pentru Eugen Teodorovici, un politician elegant în comportament, adept al dialogului și, eventual, al duelurilor verbale spirituale – nu cu vorbe grele.

  De data asta însă, se pare că Teodorovici nu a mai suportat atacul lui Iohannis la Guvern și a sărit la președinte – și la prestația acestuia în cei 5 ani de mandat.

  ”Același discurs stereotip, rostit rar și apăsat în stilul personal extrem de teatral de către domnul președinte; aceleași clișee verbale - guvernare toxică, haotică, incompetentă, dezastruoasă, coruptă etc”, caracterizează el declarația lui Iohannis.

  De fapt, spune Teodorovici, este ”același președinte de acum un an, doi, trei, chiar aproape cinci ani, care:

  - ”nu a făcut nimic bun pentru nimeni în țara noastră”;

  - ”care nu a oferit și nu a construit nimic trainic pentru români”;

  - ”care nu crede în nimeni și în nimic

  -  ”care nu a lăsat în urma sa nimic…”.

  ”Doar judecăți de valoare emise cu aroganță și sarcasm, chiar din cea mai înaltă funcție în statul român... doar vorbe goale citite rar și apăsat” – iată o definire extrem de tăioasă a activității lui Iohannis.

  Și, în final, concluzia lui Teodorovici îl ”îngroapă” pe președintele Iohannis:

  ”Un președinte care nu s-a ridicat vreodată la înălțimea demnității publice în care a fost ales de poporul român și care doar a făcut figurație în marele rol al vieții sale politice”, a scris ministrul Finanțelor pe pagina sa de Facebook.

  Știrile Zilei