14:35 17 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.47
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.70
  Liviu Pleșoianu

  Teamă totală de Liviu Pleșoianu – motive reale pentru care este cel mai periculos candidat

  © Facebook / Dumitriu Dragos
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  2477242

  Dintre toți, Pleșoianu are curajul să dorească România independentă, nu o colonie a multinaționalelor și a SUA, o ”punte de aur între est și vest” – și nu o punte ruptă, așa cum o acceptă ceilalți – crezând, absurd, că, totuși, nu vor ajunge… la apă!

  BUCUREȘTI, 20 sept, Sputnik, Dragoș Dumitriu. În ultimele luni, Liviu Pleșoianu nu a mai fost promovat de unele mass media care, de altfel, i-au preluat ideile și l-au susținut. Desigur, presa este o afacere și, desigur, ”managementul” a impus asemenea schimbări.

  Nu le comentăm, pentru că fiecare își cunoaște propriile socoteli.

  Problema e mai multe publicații s-au repezit să interpreteze o afirmație a candidatului independent că nu are semnăturile. Corect, așa cum cinstit a recunoscut Pleșoianu, este că nu le are ÎNCĂ. Dar, așa cum se vede din reacțiile de pe internet, Pleșoianu va avea până la data limită numărul cerut de semnături.

  ”E amuzant cum unii, care au uitat începând cu 23 iulie că exist, publică acum știrea că "Pleșoianu nu a strâns semnăturile"”, scrie Pleșoianu, care însă precizează: ”Cei care cred în drumul OMULUI LIBER continuă să trimită foarte multe semnături. Avem sute de plicuri trimise în ultimele 24 de ore, sute de oameni inimoși care nu s-au oprit, în București și în țară!”.

  Am scris ieri că suntem aproape, dar mai sunt necesare semnături, scrie Pleșoianu – ”E încă posibil să facem numărul necesar... Ultimele 24 de ore...”.

  Ciudată e însă teama de Pleșoianu. Cu ce deranjează acest politician - evident independent! – de se reped contra lui – sau, dimpotrivă, îl izolează cu zidul tăcerii?!

  E ”omul Moscovei”, așa cum spun unii manipulatori penibili și creatori consacrați de știri false? Evident, dacă în spatele său ar fi fost o mare putere, despre care tot acești manipulatori susțin că ”a influențat alegerile la președinția SUA”, cu totul alta ar fi fost logistica sau campania de imagine… Logic, nu?

  Rușinos pentru România este că Liviu Pleșoianu sau alți români patrioți nu găsesc sprijin în presa română – și singurii care i-au fost alături mereu am fost noi, cei de la Sputnik. Nu pentru că ar fi ”al nostru”, ci pentru că e un om de valoare – și un patriot.

  Pleșoianu este candidatul total independent, care chiar a dorit să demonstreze o independență absolută! Chiar față de persoane și grupuri cu care avea vederi comune. O greșeală, zic eu, pentru că mulți s-au simțit deranjați de atitudinea lui Pleșoianu – iar asta cred că i-a afectat și capacitatea de aduna semnături.

  Dar, așa a dorit Liviu Pleșoianu, așa cum pe vremuri Vadim Tudor lua decizii pe care mulți nu le înțelegeau.

  Problema e însă cine și de ce se teme de Liviu Pleșoianu?

  Simplu: dintre toți candidații, Pleșoianu are un discurs național – bazat pe o consecvență în demersuri.

  Dintre toți, Liviu Pleșoianu se ia de piept cu Sistemul, când restul au acceptat batista pe țambalul cu pricina.

  Dintre toți, Pleșoianu NU are un trecut tarat de avantajele combinațiilor de partid și de stat, ori de fapte reprobabile, ori de colegi și lideri compromiși.

  În fine, dintre toți, Pleșoianu are curajul să dorească o Românie independentă, nu o colonie a multinaționalelor și a SUA. O Românie ”punte de aur între est și vest”, cum spunea chiar președintele american George Bush – și nu o punte ruptă, așa cum o acceptă ceilalți – crezând, absurd, că totuși nu vor ajunge… la apă! 

  De aceea, probabil, Pleșoianu nu trebuie votat. De aceea, cu siguranță, le este teamă de Liviu Pleșoianu. De aceea cred că Pleșoianu va strânge semnăturile. În ultimele 24 de ore.

  Tematic

  Pleșoianu atacat simultan, din direcții opuse! Răspunde cu un exemplu superb – azi, uitat!
  Organizatorul mitingului de sâmbătă, către Iohannis: ”Domnule Președinte trădător de țară”
  Pleșoianu, mesaj de mare curaj, o palmă dată ”partenerilor strategici”!
  Pleșoianu, mesaj fulminant înainte de întâlnirea de la Casa Albă! Provocare ”strategică”!
  Pleșoianu, hotărât, declară război „grupărilor interne și externe” - „ridicarea din genunchi”
  Liviu Pleșoianu dă de pământ cu impostorii! Nimeni nu mai ridică această problemă!
  Pleșoianu, exasperat: “Mi-e scârbă de halul în care am ajuns noi, ca popor!”
  Pleșoianu, lecție de onoare! Își face datoria – spre deosebire de cei care au fost cu el!
  Ziua cea mare pentru Viorica Dăncilă și PSD – ar putea fi noul început!
  Azi, provocarea maximă pentru Viorica Dăncilă – proba adevărului în fața… PSD!
  Tagurile:
  Liviu Pleșoianu


  Știrile Zilei