06:48 29 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.77
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  82751

  ”Îmi pare rău că sunt coleg de partid cu Ana Birchall! Tudorel Toader nu a făcut nici 10% rău cât a făcut Birchall”

  BUCUREȘTI, 10 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai experimentați parlamentari PSD, deputatul Florin Iordache a anunțat la Antena 3 care este numărul de votanți ai moțiunii de cenzură, în estimarea sa.

  ”225 de voturi va avea maxim moțiunea”, a declarat Florin Iordache, care explică și de ce au semnat mai mulți la depunerea moțiunii: ”Știm și noi cum se semnează… la presiunea liderului de grup!”.

  În privința inițierii acestei moțiuni, Florin Iordache arată cine este cu adevărat interesat – Victor Ponta.

  ”Cel mai câștigat ar fi Ponta – care are oameni din PSD – și el asta vrea, să slăbească PSD, revină în fruntea PSD”, a declarat Iordache.

  În privința implicării lui Klaus Iohannis în declanșarea moțiunii, Florin Iordache se declară uimit și revoltat: ”Să vii să-ți bați joc așa de 30 de ani de democrație!...”, a spus deputatul PSD.

  Un punct sensibil l-a reprezentat referirea la ministrul Justiției, Ana Birchall, față de care Iordache spune fără ocolișuri: ”Îmi pare rău că sunt coleg de partid cu Ana Birchall! Tudorel Toader nu a făcut nici 10% rău cât a făcut Birchall”

  Iordache face și o mărturisire – din cauza Anei Birchall ar fi votat… moțiune!

  ”Dacă doamna Dăncilă nu o revoca și Birchall mai era membru al cabinetului, aș fi votat moțiunea să cadă guvernul în care mai era ea”, a declarat Florin Iordache la Antena 3.

  Tagurile:
  Moțiune de cenzură


  Știrile Zilei