17:38 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  Laura Codruța Kovesi

  Kovesi, făcută praf în prima zi după numire – prinsă cu MINCIUNA GRAVĂ!

  © REUTERS / INQUAM PHOTOS / Octav Ganea
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Rezultatul alegerii Laurei Kovesi procuror-șef la Parchetul European (60)
  1236174

  ”Nu o interesa rezultatul, rechizitorii - și așa peste 6000 de oameni au fost prinși în dosarele astea, care în bilanțurile anuale practic nu se vedeau”

  BUCUREȘTI, 24 oct - Sputnik, Evan Răutu. ”Kovesi minte cum respiră. Ca de obicei. O forma de viață cu grave, dar grave probleme ușor diagnosticabile... Deci nu exista în DNA Secție?!?! Iată că există dar se numea Serviciu. Lui Kovesi mereu i-a plăcut cu serviciile”.

  Este o notă a lui Mircea Badea, postată azi noapte pe Facebook. Care este motivul? Într-un interviu acordat controversatei Ioana Ene Dogioiu (ziare.com) Kovesi a afirmat că ”în DNA nu a existat o secție de investigare a magistraților”.

  Care este adevărul, puteți citi în facsimilul de mai jos, postat de Mircea Badea, sau în documentul in extenso

  Problema este interviul din ziare.com a fost postat azi, la ora 0, deci în prima zi după încheierea procedurii care o instalează pe Laura Codruța Kovesi în fruntea Parchetului European (EPPO). Cu alte cuvinte, Kovesi a fost prinsă cu minciuna în chiar prima zi oficială… europeană!

  Sorina Ruxandra Matei: ”Doamnelor și domnilor, așezați-vă pe locurile voastre, că a început mașina de minciună și luați doar titlul ăsta. Cu “S” de la STOICA: “Nu a existat SECȚIE”  Cu "S" de la SECTIE”.

  ”Nu cucoană, a existat SERVICIU cu "S" de la SERVICIU - SERVICIUL era SUB SECȚIA ta, care era coordonată de tine”, scrie Sorina Matei.

  Mai mult, cunoscuta investigatoare pune și o problemă de… relaționare personală a lui Kovesi în acest Serviciu:

  ”SERVICIUL era înființat de tine, prin ordin, fără aprobarea niciunui CSM, ai pus-o pe Mirică acolo că era prietena ta, după aia te-ai dus la CSM s-o pui pe Mirică șefă, după ce înființasei șandramaua și ai făcut Surveillance cu "S" de la Surveillance pe jumătate de procuratura și trei sferturi din judecători”.

  În plus, adaugă Sorina Matei – ”Și dosare pe Şantaj, cu "Ş" de după "S" și sa obții decizii favorabile in dosare”.

  ”E boală. Fixație. Plictiseala mare. Oamenii bolnavi care suferă de mitomanie trebuie sa se ducă la doctor sa se trateze”, scrie Sorina Matei.

  Sorina Matei mai atrage atenția supra unor aspecte interesante și grave: ”Dacă te uiți în bilanțurile DNA, activitatea Serviciului ca produs era mică” – atenție acum – ”Pentru că ea ținea dosarele pe toată magistratura la dospit, ca mijloc de șantaj și presiune să dea ăia decizii și sa joace cum vor ei”.

  ”Nu o interesa rezultatul, rechizitorii - și așa peste 6000 de oameni au fost prinși în dosarele astea, care în bilanțurile anuale practic nu se vedeau”, scrie Sorina Matei. ”Că repet, nu asta era ideea”.

  Iar Sorina Matei aduce un argument ”pentru cunoscători”: ”Dacă te uiți, era pe Secția I a DNA - adică pe cea numita Secția de combaterea corupției, cea coordonată de ea în mod direct”.

  Cei de acolo erau ”de fațadă” sau ”oamenii ei de bază”, scrie Sorina Matei.

  Deci, acuzații foarte de grave – sunt multe aspecte evidențiate atât de rapoartele Inspecției Judiciare, cât și de mass media. În plus, urmărind emisiunile investigatoarea de presă Sorina Matei… te îngrozești de ceea ce se întâmplă în România – dar mai ales de ceea ce ignoră Uniunea Europeană.

  Тема:
  Rezultatul alegerii Laurei Kovesi procuror-șef la Parchetul European (60)

  Tematic

  Vot pentru Kovesi în Parlamentul European
  Înțelegere la nivel înalt: Iohannis i-a mulțumit lui Macron pentru desemnarea lui Kovesi!
  Plan dejucat - DNA atacat cu propriile arme! Plângeri penale: ”Metoda Kovesi să moară!”
  Kovesi, punct final, Europa a încheiat procedura, nimic nu a mai contat!
  Tagurile:
  Laura Codruţa Kovesi


  Știrile Zilei