02:07 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Generalul Florian Coldea

  Cunoscut investigator anunță o lovitură teribilă contra lui Coldea și a unui lider #REZIST

  © Photo : Facebook / SRI - Serviciul Român de Informații
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  7664111

  ”Urmează să i se destrame hoarda cu care au ajuns milionari, să fie părăsit de toți acoliții cu care a nenorocit mii de familii, a deturnat mii de destine și a curmat viețile unor oameni”

  BUCUREȘTI, 11 iun - Sputnik, Evan Răutu. ”Mai greu de înțeles pentru unii și mai greu de acceptat pentru alții, dar doar acum generalul Florian Coldea a trecut, de facto, la pensie”, scrie cunoscutul investigator de presă Mirel Curea.

  Redactorul șef adjunct al Evenimentului zilei consideră că generalul ”a fost foarte aproape ca invenția sa cu cheiță și baterii să ajungă la porțile Palatului Cotroceni”.

  Referirea este la Dan Barna.

  Reluând ideea despre Florian Coldea, Mirel Curea trage o salvă puternică:

  „Doar acum urmează să i se destrame hoarda cu care au ajuns milionari, să fie părăsit de toți acoliții cu care a nenorocit mii de familii, a deturnat mii de destine și a curmat viețile unor oameni care au ajuns sub pământ, fără a avea altă vină decât faptul că au stat în calea bandei sale”, scrie extreme de acuzator Mirel Curea, într-o postare pe Facebook.

  În direct la Antena 3 a confirmat că pe Dan Barna îl așteaptă și alte încercări grele, dar a anunțat că are informații și despre un alt lider – chiar fondatorul mișcării USB – Nicușor Dan.

  Din informațiile cunoscutului jurnalist de investigații, lui Nicușor Dan i se pregătește un dosar – din câte se pare tot de tipul celui al lui Dan Barna.

  Nicușor Dan este considerat de mulți analiști drept un candidat cu șanse la Primăria Capitalei, mai ales cu susținerea USR. Surse spun însă că PNL l-ar pregăti pe Rareș Bogdan pentru această competiție – care va avea loc în mai 2020.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Evenimentul Zilei, Mirel Curea, Dan Barna, Florian Coldea, REZIST


  Știrile Zilei