14:24 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Mircea Badea

  Mircea Badea explică metoda prin care ”Iohannis are șanse să piardă aceste alegeri”

  © Photo : Facebook / Mircea Badea chiar el
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  1505111

  ”Iohannis are șanse să piardă aceste alegeri - dacă nu ar avea nicio șansă să piardă aceste alegeri, de ce le mai facem?”

  BUCUREȘTI, 12 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul realizator TV Mircea Badea nu de acord cu opinia generală că al doilea tur al prezidențialelor e deja câștigat de Iohannis. ”Atunci de ce să mai facem aceste alegeri?!”, a întrebat vedeta Antenei 3.

  ”Cred că domnul Iohannis are șanse să piardă aceste alegeri”, spune Mircea Badea. ”Nu mari, mici, dar are - pentru că dacă nu ar avea nicio șansă să piardă Iohannis aceste alegeri, de ce le mai facem”.

  În schimb, Mircea Badea a explicat ce consideră el că ar trebui făcut ca Iohannis să piardă alegerile, mai bine zis care este principiul după care ar trebui abordate.

  ”Alegerile acestea nu sunt despre Viorica Dăncilă”, spune Badea, ”nici nu cred că voi rosti de prea multe ori numele Viorica Dăncilă, pentru că nu mi se pare important”.

  În schimb, ”aceste alegeri sunt despre Klaus Iohannis”, explică Mircea Badea – ”Cred că votul va fi strict pro sau contra Iohannis. Sau contra PSD”.

  De remarcat că principiul lui Mircea Badea este asemănător cu cel recomandat de Liviu Pleșoianu, care propunea să se renunțe la încercarea de creștere a Vioricăi Dăncilă – și să se mizeze pe votul anti-Iohannis.

  ”Doamna Dăncilă și cei din jurul ei să înțeleagă că Iohannis poate fi învins DOAR de un vot masiv negativ, un vot masiv anti-Iohannis care să-i aducă la urne pe mulți dintre cei care au stat acasă la turul 1!”, a propus Pleșoianu, care a subliniat că ”dacă se va miza în continuare pe creșterea pozitivă a doamnei Dăncilă, atunci Iohannis va câștiga fără probleme”.

  Ceea ce spune și Mircea Badea.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Mutare strategică, de maestru, a Olguței! Schimbă tot, PNL și Iohannis nu au replică!
  Ion Cristoiu, reacție și semnal de alarmă: ”Iohannis pune la cale o diversiune mizerabilă”
  Pleșoianu propune STRATEGIA pentru a-l învinge pe Iohannis… chiar cu armele lui!
  Altă strategie în USR?! ”Trebuia să ne batem cu Iohannis, nu cu Dăncilă!”
  Paleologu șochează: Iohannis ”va fi un președinte disprețuit, chiar dacă va avea 70%”  
  Tagurile:
  pierdere, Turul doi, Alegeri prezidenţiale, Mircea Badea, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei