01:28 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Alegeri prezidențiale în România

  Viorica Dăncilă l-a zdrobit în direct pe Iohannis – argumente totale, fără replică!

  © AP Photo / Alexandru Dobre
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  1606181

  ”Vrea să fie președinte, vrea guvernul meu, parlamentul meu, comisarul meu… noi ceilalți români, unde suntem? Nu l-am văzut deloc implicat pentru România!”

  BUCUREȘTI, 13 nov - Sputnik, Evan Răutu. Extrem de activă, Viorica Dăncilă participă la multe emisiuni televizate, unde aduce argumente în favoarea sa atât prin programul prezentat – cât și prin criticile pe care i le aduce lui Iohannis.

  De exemplu, în privința politicii externe, atribuție principală a președintelui – de care Iohannis a declarat că ”s-a achitat onorabil” – Dăncilă face un tur critic de orizont:

  ”Nu am văzut să vină nici cu Schengen, nici cu viza pentru America - de unde a venit cu o șapcă - nu s-a văzut în Consiliul European să se bată pentru fonduri pe politică agricolă comună, politică de coeziune… nu l-am văzut deloc implicat pentru România”, a conchis Dăncilă pe acest subiect.

  În privința argumentului Justiției și a pretențiilor privind lipsa oricărei probleme în acest domeniu în cazul președintelui statului, Viorica Dăncilă a punctat din nou:

  ”Eu cred că suntem doi candidați pentru funcția de președinte al României și vedem unul din candidați că are probleme, cele 6 case, un mare ghinion, o casă pierdută printr-o decizie a Justiției, o suma pe care trebuie sa o returneze statului roman”, a enumerat Dăncilă.

  Tot ce a luat chirie, nu a fost tocmai legal, din moment ce a pierdut-o, a subliniat Dăncilă.

  Pe de altă parte, în ceea ce privește ”PSD si corupția, eu nu am probleme cu justitia”, a spus Dăncilă.

  ”În loc să țip eu 'Ai probleme cu justiția, nu cumva ești corupt?'… are probleme cu justiția”, a conchis și pe acest subiect Viorica Dăncilă.

  În plus, Viorica Dăncilă a subliniat tendințele dictatoriale ale lui Klaus Iohannis: ”Pot să fiu de acord că lumea trebuie să fie în alertă pentru că avem un președinte dictator, care vrea toată puterea”.

  ”Vrea să fie președinte, vrea guvernul meu, parlamentul meu, comisarul meu… noi ceilalți români, unde suntem?”, întreabă Dăncilă. ”Medicii, profesorii, fermierii, primarii, unde sunt? Acest lucru într-adevăr e îngrijorător”.

  În emisiunea de la TVR1, Viorica Dăncilă a prezentat în direct și strategia sa pentru a câștiga în turul final: Alianța cu românii.

  ”Alianța mea este cu românii, cu cei care cred că ne trebuie un altfel de președinte, care să respecte Constituția, că trebuie să se regăsească fiecare dintre ei în deciziile președintelui, trebuie să fie președintele tuturor românilor, nu președintele unui partid politic”, a spus Dăncilă, conchizând – ”cei care trebuie să mă susțină sunt cei care vor alt viitor al României”.
  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Viorica Dăncilă punctează concret în bătălia cu Iohannis – președintele nu are replică!
  Capitolul esențial la care Viorica Dăncilă îl zdrobește pe Klaus Iohannis
  Sondaj: Va intra Viorica Dăncilă în turul al doilea? Sau Dan Barna?
  Viorica Dăncilă, cel mai dur atac la Iohannis rostit vreodată, acuzații radicale!
  Viorica Dăncilă, reacție imediată după explicațiile lui Iohannis. Îi dă o adevărată lecție
  Viorica Dăncilă, victorie totală după ședința CExN – și atac general la Iohannis!
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei