20:13 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  893120

  Dezbaterea lui Iohannis de a nu accepta să se confrunte cu contracandidatul său, președintele PSD Viorica Dăncilă, întâia femeie care a ajuns premier al României, este criticată de mass media

  BUCUREȘTI, 18 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Revenit în conducerea PSD pe funcția care l-a consacrat, secretar general adjunct, Codrin Ștefănescu a făcut o glumă care a fost imediat preluată de mediu online și de mass media.

  Cu umor și ironie, Codrina explicat ”cum” va arăta dezbaterea organizată de Klaus Iohannis:

  ”Urmează în curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis”, scrie Codrin. ”Sunt invitați de onoare: jurnalistul Iohannis, politologul Iohannis și formatorul de opinie Iohannis. Dezbaterea e moderata de independentul Iohannis. Și acum putem să începem marea confruntare!”.

  Reamintim că dezbaterea organizată de președinte și de echipa sa este făcută în colaborare cu SPNSPA. Întâlnirea va avea loc marți, 19 noiembrie – și la ea vor lua parte circa 10 jurnaliști, politologi, analiști – selectați de echipa lui Iohannis.

  Faptul în sine este atacat de mass media din țară și sunt și voci din presa internațională care critică decizia președintelui de a nu accepta să se confrunte cu contracandidatul său, președintele PSD Viorica Dăncilă, deținătoarea unei premiere istorice – întâia femeie care a ajuns premier al României. 

  Revenind la Codrin Ștefănescu, acesta nu se lasă și atacă și echipa PSD, pe tema disprețului față de numele românești. ”Dragă Gheorghe, Vasile, Ioane, Ilie, Sandu, Răzvan, Radu și Marin! Dragă Floarea, Viorica, Mariana, Angelica, Tanța, Vasilica și Iuliana!”, scrie Codrin.

  ”Vreau să vă zic că celor de la PNL nu le plac numele noastre. Deloc, deloc! Și nu le sunt pe plac încă alte sute sau mii. Mai ales daca sunt simpatizanți, membri sau votanți PSD! De aceea e musai să le dăm o lecție la vot. Una care să-i usture teribil!”.
  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Codrin Ștefănescu, Alegeri prezidenţiale

  Știrile Zilei