19:05 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Victor Ciutacu

  Dăncilă și Ciutacu au decis: l-ar putea numi pe Iohannis… premier, dar cu o condiție!

  © Facebook / Victor Ciutacu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  106230

  ”Eu știu că are niște dosare, știu că trebuie să dea niște bani statului român, deci dacă domnul Iohannis nu ar fi avut aceste probleme, putea să fie o propunere”

  BUCUREȘTI, 21 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Apreciatul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu a avut-o invitată pe Viorica Dăncilă, emisiunea având mai multe faze spectaculoase. Una dintre ele s-a referit la posibilitatea ca Dăncilă, odată ajunsă președinte, să fie în situația de a-l propune pe Iohannis premier.

  Dacă la un moment dat majoritatea parlamentară îl va da jos pe Orban, există varianta să-l propuneți premier pe domnul președinte Iohannis, ”care la momentul respectiv nu va mai fi președinte și a mai fost propus, inclusiv din partea partidului dumneavoastră”. V-ați gândit la varianta asta? – a întrebat Ciutacu.

  ”Eu aștept propunerea din partea majorității parlamentare… dar cel care este propus trebuie să nu aibă probleme de legalitate”, a replicat Viorica Dăncilă, completând – ”Dacă domnul Iohannis nu ar avea probleme de legalitate, l-aș numi pe domnul Iohannis.

  Victor Ciutacu a continuat jocul – ”Care sunt problemele de legalitate?”

  ”Eu știu că are niște dosare, domnul Iohannis, știu că trebuie să dea niște explicații”, a spus Dăncilă, punctând ”Știu că trebuie să dea niște bani statului român”.

  Deci, spune Viorica Dăncilă, cel care este propus pentru premier ”trebuie să fie un om care să nu aibă probleme cu legea, să nu aibă probleme de legalitate”.

  ”Deci dacă domnul Iohannis nu ar fi avut aceste probleme, putea să fie o propunere”, a punctat din nou Viorica Dăncilă.

  Pe de altă parte, Viorica Dăncilă nu vrea ”să se comporte în oglindă, ca Iohannis”, cum a spus Ciutacu.

  ”Nu, eu nu voi repeta greșelile domnului Iohannis”, a respins ideea Dăncilă. ”Sunt greșeli care sunt de neacceptat pentru români și pe care eu le-am criticat - nu voi face eu, ceea ce am criticat la Klaus Iohannis”.

  În concluzie, încă un test cu întrebări grele, pe care Viorica Dăncilă a avut curajul să-l susțină în fața unuia dintre cei mai buni jurnaliști români – gest pe care Iohannis a evitat să-l facă în întreg mandatul său.

  Tematic

  Viorica Dăncilă – nou anunț despre MUTAREA de ultimă oră, precizări importante
  Viorica Dăncilă a impresionat, cifre și reacții de excepție! Succes total, Iohannis… praf!
  Analist: „Aseară, Viorica Dăncilă a demonstrat că TREBUIE să fie președintele României!”
  Viorica Dăncilă anunță mutarea care aruncă în aer Guvernul – poate termina PNL!
  Tagurile:
  Premier, Klaus Iohannis, Victor Ciutacu, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei