17:29 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Daniel-Cătălin Zamfir

  Daniel Zamfir, palmă și duș rece pentru Diaspora! ”Ne-ați pricopsit și cu Băsescu!”

  © Photo : Antena3
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  16387250

  Senator Daniel Zamfir: ”Exact acum 10 ani se întâmpla același lucru - Diaspora ne-a mai pricopsit încă 5 ani cu Băsescu”

  BUCUREȘTI, 24 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Dacă se menține ritmul votului din diaspora, pentru prima dată voturile din afara țării pot valora cca 10 procente din totalul voturilor exprimate”, a anunțat aseară târziu cunoscutul sociolog Vladimir Ionaș.

  ”Dacă ne uitam cum au arătat procentele în primul tur în diaspora putem spune că nici nu mai contează care este rezultatul în țară”, comentează directorul ”Avangarde”.

  Aceste aprecieri l-au făcut pe senatorul Daniel Zamfir să comenteze dur: ”15 ani, același clișeu: #CIUMAROȘIE”

  ”Exact acum 10 ani se întâmpla același lucru”, scrie senatorul într-un comentariu postat azi noapte, ”Diaspora ne-a mai pricopsit încă 5 ani cu Băsescu”.

  Iar senatorul Daniel Zamfir, cel mai cunoscut luptător pentru drepturile românilor în fața băncilor și multinaționalelor, le trimite ”un duș rece” celor din Diaspora.

  ”De 15 ani președinți de #dreapta folosesc aceeași propagandă cu #ciumarosie care nu-i lasă pe ei, mari iubitori de țara și mai ales de români plecați în pribegie, să-i aducă acasă”, scrie Zamfir, încheind ironic – ”Propaganda continuă: n-au reușit în 15 ani, mai vor 5”.

  O adevărată palmă – și în același timp, un duș rece - pentru Diaspora, a cărei manipulare a făcut să fie aleși președinții care au generat probleme uriașe în România, prin faptul că au susținut și au fost susținuți de un ”Sistem” represiv și abuziv.

  În același timp, același ”Sistem” a permis străinătății să preia resursele României, dar și să transforme România într-o colonie, inclusiv prin abuzurile băncilor - împotriva cărora luptă senatorul Zamfir.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Daniel Zamfir, Traian Băsescu, diasporă, Alegeri prezidenţiale


  Știrile Zilei