21:44 21 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Tragedia Colectiv: Filmul evenimentelor, imagini dramatice (28)
  153960

  ”Eu cred că unii avocați consideră că dacă-l bagă pe doctorul Arafat procesul o să fie mai interesant - atunci pun familiile să dea în Arafat să pună atenție pe proces, pe ce vor ei să facă să obțină despăgubiri”

  BUCUREȘTI, 20 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Interviu de excepție la ”Marius Tucă Show” cu doctorul Raed Arafat  - medicul care a ajuns din salvator – țintă a atacurilor grupării liberale și a vehemenților energumeni ai acesteia.

  Arafat își manifestă deschis revolta: ”De la (accidentul aviatic din) Apuseni încoace - la orice situație de urgență, cumva s-a încercat să fie pus doctorul Arafat în mijloc și pusă vina pe el”.

  ”S-a încercat mediatic, pe social media într-un mod organizat - am ajuns să fiu vinovat și pentru Caracal, unde nu am avut nicio competență, iar la Apuseni nici măcar nu eram în țară”, a declarat Arafat.

  Care sunt motivele acestor atacuri? Raed Arafat crede că ”unora nu le convine că doctorul Arafat are credibilitate, altora nu le convine că sistemul de urgență are credibilitate”.

  Dar, bomba vine în dosarul ”Colectiv”, în baza căruia i se cere vehement demisia, ba chiar a fost și agresat verbal. Vina ar fi chiar a unor avocați, care… ””își îndeamnă clienții să îl critice”, afirmă Arafat.

  ”Eu cred că unii avocați consideră că dacă-l bagă pe doctorul Arafat, care e cunoscut, procesul o să fie mai interesant - atunci pun familiile să dea în Arafat să pună atenție pe proces, pe ce vor ei să facă să obțină despăgubiri”, a declarat Arafat.

  O declarație care va stârni multe reacții! În același caz, Arafat spune ferm că DSU și spitalele  au făcut ”o treabă extraordinară în privința mobilizării”

   ”A fost o muncă titanică să ținem situația sub control”, spune Arafat, ”în prima noapte, singurele decese au fost cele din pre-spital, în afară de unul - în rest, spitalele au făcut o treabă extraordinară”, a declarat Raed Arafat în interviul de la Marius Tucă Show, transmis de Mediafax – unde emisiunea poate fi urmărită integral
  Тема:
  Tragedia Colectiv: Filmul evenimentelor, imagini dramatice (28)

  Tematic

  Bătălia săptămânii: DEMITEREA lui Arafat. Ponta confirmă: ”6 MILIARDE de euro în joc!”
  Revoltă în meciul PNL – Arafat: Chirieac și un celebru analist îl distrug pe Marcel Vela
  Știrea nopții: Raed Arafat - agresat în aeroport, numit apoi ”Țigan arab”
  Olguța sare în apărarea lui Arafat și îl umilește pe Rareș Bogdan, ”mitocanul politicii”
  Tagurile:
  Colectiv, Raed Arafat


  Știrile Zilei