16:58 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  486575

  Victor Ciutacu: ”A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie”.

  BUCUREȘTI, 14 ian - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscutul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu îl admonestează pe cantautorul activist civic Tudor Chirilă pentru indiferența cu care a tratat tragicul eveniment al dispariției Cristinei Țopescu!

  Ciutacu aduce aminte că regretata teleastă a fost printre puținele personalități care i-au luat apărarea lui Chirilă atunci când acesta a agresat fizic un om, în public.

  ”Ultima oară când am stat de vorbă, telefonic, cu Țopeasca a fost în primăvară, când bătea Chirilă lumea pe stradă”, scrie Ciutacu, precizând că ”A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie”.

  Ori, acum, Tudor Chirilă se manifestă cu totală ingratitudine, nepostând  nimic pe pagina sa de socializare – nici măcar un mesaj în memoria dispărutei.

  ”Acu' văd că ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva, orice”, îl face de rușine Victor Ciutacu pe Chirilă.

  Între timp, Chirilă a postat un articol în care sunt acuzate… fraude la Academia de Poliție. Despre cea care i-a luat apărarea când i-a fost greu… nimic!

  O atitudine ingrată a avut și Șerban Huidu, căruia de asemenea Cristina Țopescu i-a luat apărarea după ce acesta a ucis trei oameni în cunoscutul accident auto. Și atunci, Cristina Țopescu a făcut gestul riscând să-și afecteze grav imaginea publică.

  Tagurile:
  Tudor Chirilă, Victor Ciutacu


  Știrile Zilei