05:30 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  89171

  ”Iohannis va zice că noi trebuie să ne apărăm, că apărarea e cea mai importantă treabă, că trebuie să îi apărăm pe pensionarii ăştia amărâţi, pe bolnavii de cancer”

  BUCUREȘTI, 21 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut ca ”Omul cu Laptop-ul”, apreciat pentru cultura și originalitatea ideilor sale, profesorul universitar Valentin Stan a făcut ani de zile deliciul emisiunilor realizate de Mihai Gâdea și alți realizatori TV de marcă.

  Ieri seară, celebru analist a vorbit de un subiect tabu: ”miliardele date de România pe arme” – și nu în orice context, ci în situația denunțării unor angajamente față de populație și a anulării unor obiective prioritare.

  ”Hai să vedem ce bănişori dă ţara noastră pe arme”, a comentat în stilul său ironic profesorul Stan, declanșând atacul: ”Rachetele alea luate de la americani, pe care dăm noi miliarde…  miliardele astea nu se duc în inflaţia aia de care vorbeşte domnul Isărescu?”.

  Iar ”Omul cu Laptop-ul” a răsucitul cuțitul în rana guvernului… și a populației:

  ”Nu ne duc miliardele cumva spre dezastrul ăla de care dorim noi să ne ferim - dacă nu mai mărim pensiile alea cu 40%?”, pune problema Stan.

  Pe de altă parte, celebrul analist punctează și din alt punct de vedere: ”Iohannis va zice că noi trebuie să ne apărăm, că apărarea e cea mai importantă treabă, că trebuie să îi apărăm pe pensionarii ăştia amărâţi, pe bolnavii de cancer”, spune Stan cu amară ironie.

  ”Zice (Iohannis) că ne apără americanii şi că de aceea trebuie să cumpărăm noi de la ei - polonezii au dat şi ei miliarde pe fiare de care nu au nevoie, dar ştiu pentru ce o fac - și-au luat vizele de la americani”, arată Valentin Stan.

  Mai multe din comentariile lui Valentin Stan le puteți afla urmărind înregistrarea integrală a dialogului său cu Marius Tucă

  Tagurile:
  România, arme


  Știrile Zilei