17:41 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  119830

  Mutarea politică pare a avea legătură și cu Felix Rache, pentru care o asemenea reușită face cât… o mie de cuvinte

  BUCUREȘTI, 13 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Fostul premier Victor Ponta a transmis un mesaj, ca ecou la un ”transfer” interesant, de ultimă oră:

  ”Mă bucur să văd că, la Buzău, Carmen Adriana Ichim (o persoană recunoscută și apreciată pentru profesionalismul său în administrație) se alătură Echipei ProRomania”.

  Și Carmen Adriana Ichim a transmis un mesaj în acest sens, precizând că a avut și ocazia de a-și stabili ”o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre”.

  Și, spune fostul prefect de Buzău, ”acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare”.

  Deci nu PSD-ul condus de buzoianul Ciolacu este din categoria ”decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității” – ci Victor Ponta! Palmă… sau ce? Pentru Ciolacu, evident!

  La Marcel Ciolacu acasă, prefectul pus de PSD (Dragnea - Grindeanu) în aprilie 2017, trece la gruparea lui Victor Ponta!

  Și să amintim că este vorba de singurul prefect din țară pentru care un primar PNL a inițiat o strângere de semnături pentru o petiție adresată premierului Orban. În petiție, semnată de 42 de primari (39 PSD și 3 PNL) i se cerea premierului Orban să o mențină în funcție pe Carmen Ichim. Evident, premierul Orban nu i-a ascultat, ci a pus un prefect… dorit de partid.

  Desigur, o altă optică decât cea anunțat de PNL – pe ”merit”. Victor Ponta spune că ”ProRomania trebuie să promoveze Profesioniști - care să vină cu proiecte și soluții pentru comunitățile lor!”.

  Desigur, mutarea pare a avea legătură și cu liderul ProRomânia Buzău, Felix Rache,  pentru care o asemenea reușită face cât… o mie de cuvinte. Ce-i drept, până acum, Rache nu a transmis niciun cuvânt. Dar faptele… ”vorbește”!

  Tagurile:
  Marcel Ciolacu, Felix Rache, Victor Ponta


  Știrile Zilei