16:16 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  333110

  Azi noapte fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat în cazul depărtării de Ion Iliescu - și-a precizat poziția scurt și la obiect!

  BUCUREȘTI, 21 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum au relatat Sputnik și alte mass media, Marcel Ciolacu a dat un răspuns ambiguu în privința relației PSD cu Ion Iliescu, lăsând să se înțeleagă că fondatorul PSD nu ar mai avea calitatea de ”Președinte de onoare”.

  Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că discuțiile despre Ion Iliescu nu i se mai par ”de fond” pentru că fondatorul social democrației moderne românești s-ar fi ”retras” din politică.

  Am subliniat că atitudinea lui Ciolacu contravine și ”Raportului” realizat de președintele Consiliului Național al PSD, Ionuț Vulpescu, în care se propunea cooptarea de drept a fondatorilor PSD, Ion Iliescu și Adrian Năstase, în Biroul Politic Național social-democrat.

  Declarația lui Ciolacu a fost atacată de unii ”clasici” ai PSD – am prezentat poziția lui Iona Mircea Pașcu, fost vicepreședinte al Parlamentului European.

  Azi noapte a reacționat și fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, care și-a precizat poziția scurt și la obiect:

  ”Ion Iliescu este și va rămâne fondatorul PSD!”, a spus Codrin, subliniind că ”Ion Iliescu este liderul PSD care a câștigat de două ori mandatul de Președinte al României!”.

  Mai mult, Codrin Ștefănescu i-a dat peste nas lui Marcel Ciolacu, făcând o aluzie directă și la cei ”din spatele său”, despre care vorbesc tot mai mulți – oameni din servicii.

  ”PSD îl iubește și îl respectă pe Ion Iliescu! Orice ar spune Ciolacu în spațiul public - și oricât s-ar strădui cei din spatele său să ignore toate aceste lucruri. Punct”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.
  Tagurile:
  Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu


  Știrile Zilei