06:44 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (605)
  1835140

  În contextul intrării virusului în România, Mircea Badea nu l-a uitat nici pe pitorescul ”luptător” cu ”ciuma roșie”, Rareș Bogdan  - ”Credeam că virusul are și el mândria lui”

  BUCUREȘTI, 24 feb - Sputnik, Evan Răutu. Original ca în toate situațiile limită, cunoscutul realizator TV Mircea Badea nu s-a dezmințit nici în cazul cel mai discutat al momentului – epidemia de ”coronavirus”.

  În fața certitudinii specialiștilor și a factorilor de decizie ai statului că vom avea și noi parte de această ”vizită, Mircea Badea a găsit o formulă de a face haz de necaz:

  ”Hai să ne revenim: vom avea coronavirus la colonie”, a spus Mircea Badea, completând – ”Credeam că virusul are și el mândria lui, e clar ca nu. Trebuie să fii diliu să mai crezi că vom fi ocoliți”.

  Neuitând ironia la adresa celor care strigă de ani de zile ”cima roșie”, vedeta Antenei 3 a comentat: ”Dar am scăpat noi de ciuma roșie, ne-om descurca și cu asta!”.

  În context, Mircea Badea nu l-a uitat nici pe pitorescul ”luptător” cu ”ciuma roșie”, Rareș Bogdan, remarcabil (și) prin stilul său vestimentar ”malagambist”:

  ”Acuma că am scăpat de ciuma roșie și ne luptăm cu coronavirusu', Rareș Bogdan își va înlocui batistuța cu măscuța?”, a scris Mircea Badea pe pagina de socializare.
  Тема:
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (605)
  Tagurile:
  coronavirus, Mircea Badea


  Știrile Zilei