19:45 29 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.75
 • USD16.94
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.60
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (135)
  2941220

  ”Iohannis a avut capul mare de beția succeselor pana la decizia CCR - ceva s-a întâmplat în capul lui de ieri până azi”

  BUCUREȘTI, 26 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Celebrul jurnalist Ion Cristoiu consideră că președintele Klaus Iohannis are în momentul de față numai două variante: fie un guvern tehnocrat, fie un guvern PNL.

  Varianta a doua ar însemna că merge în continuare pe schema anticipatelor, a comentat Ion Cristoiu la România TV.

  ”Iohannis a avut capul mare de beția succeselor până la decizia CCR”, spune Ion Cristoiu, dar „acum are 2 variante - sau o ține langa cu anticipatele și o pune pe Turcan, că ei îi convine și 5 minute să fie premier, sau pune un guvern tehnocrat, cum vor toate partidele”.

  Revenind la dușul rece – decizia CCR – Cristoiu consideră că ”de aseară până azi, e diferență mare” (menționăm că analiza a fost făcută aseară).

  ”Ceva s-a întâmplat în capul lui de ieri până azi”, spune Cristoiu, apreciind că ”dacă și mâine se joacă tot cu anticipatele, iar Dumnezeu nu-l ajută și vine coronavirusul, Iohannis poate să își ia elicopterul”.

  Desigur, Cristoiu se referă la celebra fugă a lui Ceaușescu cu elicopterul, de pe clădirea fostului Comitet Central al PCR.

  ”În `89 a fost psihoza teroriștilor, acum deja avem o psihoza creată”, a spus Cristoiu, dezvăluind că ”Eu știu că dânsul se mai gândește în  acest moment”.

  De precizat că azi au loc consultări cu partidele parlamentare, iar diseară e posibil ca Iohannis să anunțe noua propunere de premier. 

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (135)
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Ion Cristoiu

  Știrile Zilei