21:35 30 Mai 2020
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.63
 • RUB0.25
 • RON4.01
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1923123

  Informația care poate lămuri ce se află în spatele deciziilor controversate din ultima vreme ale (liderilor) PSD

  BUCUREȘTI, 4 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Fost ofițer de top al Intelligence-ului aliat și considerat unul dintre cei mai talentați oameni de informații, Daniel Dragomir a devenit, după excluderea din SRI, unul dintre cei mai urmăriți ”comentatori” ai scenei politice. Asta și pentru că Dragomir, pe lângă comentarii și reflecții bine scrise, ”aruncă” și informații… pentru cei care știu să citească ”printre rânduri”!

  Acum, Dragomir scrie că ”PSD a fost un partid de lei și a ajuns un partid de căței”.

  ”Păcat de miile de aleși, primari, parlamentari, consilieri județeni și locali, membri și simpatizanți de bună credință, de principiile, onoarea și patriotismul acestora”, scrie Dragomir.

  Dar, atenție, acum vine informația, care poate lămuri ce se află în spatele deciziilor controversate din ultima vreme ale (liderilor) PSD.

  ”Când o mână de birlici tranzacționează partidul ca să scape de dosarele lor (cred ei în mintea lor puțină) se alege praful de tot”, scrie Dragomir.

  Cine sunt acești lideri? Poate cei despre care presa a scris – Ciolacu, Manda – sau poate cei pe care DNA i-a chemat ”ca martori” – de exemplu Paul Stănescu. Despre Gabi Firea și ale sale companii municipale… deocamdată e tăcere. Ca și despre alți participanți la ședința informală a CExN.

  ”Dar cine știe? Mai e mult până departe”, scrie Daniel Dragomir.

  Ulterior, colonelul Dragomir a publicat o imagine cu Sorina Pintea în cătușe, comentând semnificativ: ”Atât. Noapte buna PSD”.

  Tagurile:
  Daniel Dragomir


  Știrile Zilei