01:12 28 Mai 2020
În direct
 • EUR19.49
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.02
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (892)
  95128225

  ”Generale al Armatei Romane, șef de lagăr la Suceava, unde ești viteazule? Sunt ținuți toți ca animalele. Într-un fel de lagăre părăsite.  Numai Sică şi oficialii minciunii zic că e bine, totul e pregătit”

  BUCUREȘTI, 8 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Scandal monstru la Suceava, unde un pacient aflat într-o stare gravă a fost plimbat o zi întreagă între spitale – deoarece nu a fost în unitățile spitalicești. Asistenta de pe ambulanță care l-a însoțit s-a revoltat, s-a luptat efectiv pentru ”pacientul ei”, cum l-a numit – de fapt, salvându-i viața.

  Ambulanțiera s-a certat cu medicii, cu diverși responsabili de la unitățile spitalicești – și, exasperată, a filmat totul! Un material video care dezvăluie dezastrul, haosul din Suceava – deși municipiul carantinat a fost trecut sub conducere medicală militară!

  Imaginile au fost difuzate de Mihai Gâdea, la ”Sinteza zilei”, care a realizat o ediție istorică a emisiunii. Vizibil impresionat și revoltat, Mihai Gâdea a intervievat-o pe asistenta de pe ambulanță, pe sora pacientului-victimă a sistemului, l-a făcut pulbere pe managerul Ambulanței Suceava – și l-a căutat în zadar pe comandantul militar medical, generalul Oprea, secretar de stat.

  ”Îți dai seama cât de defecți sunt anumiți oameni care ar trebui să salveze vieți”, a spus Mihai Gâdea, iar printre lacrimi, asistenta de la Ambulanța Suceava a mărturisit ”Suntem carne de tun!”.

  Mai jos aveți înregistrarea celei mai importante părți a emisiunii, cu relatarea asistentei de pe ambulanță.

  Dar, acum vă propun o formulă inedită: să urmărim esențialul scandalului prin reacțiile uneia dintre cele mai bune jurnaliste de investigații, Sorina Matei, notate ”în timp real” – adică pe măsura derulării uluitoarei emisiuni.

  ”Doamne Dumnezeule ce dă Antena!!!!!! Asta (organizarea medicală de la Suceava, n.n.) este condusă de Armata Română??????? Băăăă, nenorocițilooooor!!!!!!!”

  Prima concluzie: ”Sunt ținuți toți ca animalele. Într-un fel de lagăre părăsite. Kafka morții, nene!”

   Un poste de contrôle, stop
  © Sputnik / Samvel Sepetchian

  -  ”Deci Armata Românăăăăăă la Suceava a făcut rahatul praf și țăndări. Practic, a fugit și s-a pitit. Șeful ambulanțierilor e dus total cu pluta. Ca și șefa de la infecțioase. Spitalul e părăsit. Sunt ținuți toți ca animalele. Într-un fel de lagăre părăsite. Și oamenii infectați - cadre medicale - ori sunt ținuți ca la extincție, le mănâncă masa câinii, sunt aduși alții - sănătoși sau nu - peste ei, ori sunt plimbați bolnavi 10 ore, în stare gravă, în ambulanțe că nu îi primește nimeni nici când fac oamenii protest cu claxoane, 7 ambulanțe!!!, iar șeful ambulanțierilor dus cu pluta care nu crede că e nevoie de combinezoane, dă oamenii pe mana procuraturii că îl calomniază ambulanțierii pe Facebook. Cică el e instituția. Un ambulanțier a murit. Kafka morții, nene!”

  Concluzia 2: Ofițer și gentleman? Nu, ”politruc”! ”Nu mai e cu PR azi. E cu realitate, viață și moarte”

  - ”Domnul General Oprea de la Suceava, politrucul militar, unde ești bre, specialistule?”

  - ”Acum 2 zile îl pupa domn Radu Tudor pe domn Oprea de la Suceava în *ur cât de bun e. E lagăr. Şi mor oameni. Și îl plimba pe alt medic zeci de ore în ambulanțe pe care nu le primește. Onor Armata Română salvatoare. Și toți ăia sunt ilegal de proști și nebuni”.

  - ”Generale al Armatei Române, șef de lagăr la Suceava, unde ești viteazule? Că nu mai e cu PR azi. E cu realitate, viață și moarte”.

  Concluzia 3: Ar trebui să pice tot ministerul Sănătății și să se ducă direct la pușcărie. În frunte cu Armata Română

  -  ”Dacă am trăi într-o țară normală, în seara asta ar trebui să pice tot ministerul Sănătății și să se ducă direct la pușcărie. În frunte cu Armata Română, domn general Oprea Kiss Ass, Moldovan mitoman și Tătaru foaie verde. A plecat și Flutur, și Râmbu, și surogatul lor, și Armata s-a făcut de kkat, să vină NATO la Suceava, ONU, NSAul, GCHQ, Mossadul, MI6, FSBul, Coreea de Nord, China, Rușii, Pakistanul, Mozambicul, Venezuela, Africa Neagră, cineva! Oricine, de preferat. Și să se ducă și Iohannis cu RRRoz (Rareș-Ruj-Roz, n.n.) și Sică să-i ajute”.

  Concluzia 4: ”Dacă nu mori tu, te omoară ei. Numai Sică şi oficialii minciunii zic că e bine”

  - ”Doamna ambulanţieră de la Suceava a zis în spume pe filmare că dacă nu mori tu, te omoară ei. Fix asta au spus şi doamnele medic din lagărul generalului Oprea. Asta am scris şi eu azi. Deşi habar n-am cine sunt doamnele. Cred că toţi simţim acelaşi lucru. Numai Sică şi oficialii minciunii zic că e bine, totul e pregătit. Sunt 2 variante: ori sunt toţi oamenii nebuni, ori sunt ei. Altă variantă nu e”.

  Epilog: ”Mâine mai dă o ordonanţă militară Ați făcut praf și pulbere în lagărul Suceava. Ovații”

  -          ”Mâine mai dă nimeni în geacă de piele neagră o ordonanţă militară. Number 8. Suspendă Suceava. O şterge de pe hartă. Cu markerul, cu pic, ceva. Sau îşi ia o hartă mică, pe telefon, pe whatsapp şi pune degetul mare pe ea. Şi face poză. Şi gata, nu mai e. Revenim la starea de bine”.

  -          ”Armata Română? Nada? A fugit bărbătește? Ați greșit spitalul de campanie la Ana Aslan. Ați făcut praf și pulbere în lagărul Suceava. Next? Press Kiss ass. Ovații”.

  Iată și partea din emisiune referitoare la Suceava – una demnă de un premiu internațional pentru televiziune.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (892)

  Tematic

  Zi cumplită: cazul Nr. 6 de coronavirus – de data asta în Suceava, Arafat confirmă
  Ce s-a întâmplat la Suceava după ce 52 de medici s-au infectat cu coronavirus
  Ministerul Sănătății ia măsuri privind Spitalul Județean Suceava
  Știrea nopții: Dublă DEMISIE bombă la Suceava!
  Știrea nopții: ”Orban încearcă să acopere gunoiul de la Arad cum a făcut și la Suceava”
  Disperare: gravidele din Suceava nu sunt primite în spitale - „Parcă am fi ciumaţii ţării”
  Tagurile:
  spital, armata, Suceava, coronavirus


  Știrile Zilei