05:20 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  4214180

  Poate cineva să o contrazică pe Carmen Avram, poate cel mai bun specialist în imagine publică pe care îl are România la Bruxelles?

  BUCUREȘTI, 1 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ultima lună a însemnat un adevărat dezastru pentru România, din puncte de vedere al imaginii. Iar asta din cauza derapajelor uluitoare ale președintelui – iar, mai nou, din cauza gafei și ipocriziei premierului și a membrilor Guvernului.

  Aflată la Bruxelles, deputata europeană Carmen Avram atrage atenția că presa internațională ne-a făcut praf  - și că acesta e meritul președintelui și al Guvernului.

  ”Presa ungară şi cea germană au scris despre derapajul preşedintelui cu vânzarea Ardealului”, scrie Carmen Avram, care arată că și ”presa franceză a verificat şi contrazis afirmația preşedintelui României, legată de şcoala din Franța închisă din cauza Covid”.

  Și, ca totul să fie complet, presa a preluat acum imaginile virale cu premierul și miniștrii în plină pandemie, în birou, cu băutură și tutun!

  ”Ieri, presa din Austria a scris despre petrecerea cu whisky şi țigări de la Guvern”, scrie Carmen Avram care trage o concluzie firească: ”E noua imagine a României, după campania de denigrare internațională condusă, în ultimii ani, de "imaculații" care ne fac şi azi de ruşine prin Europa”.

  Întrebarea este – poate cineva să o contrazică pe Carmen Avram, poate cel mai bun specialist în imagine publică pe care îl are România la Bruxelles? O întrebare și un subiect la care, dincolo de bătălia politică, ar trebui să reflecteze și să dea un răspuns faptic guvernanții și președintele Iohannis – cel de la care a început totul. De fapt, chiar din 2017, de când a încurajat manifestațiile destabilizatoare.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Carmen Avram


  Știrile Zilei