06:11 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1220131

  Motivul ar fi o neînțelegere ”pe principii” între echipa redacțională și patronatul reprezentat de un personaj influent și, de asemenea, controversat

  BUCUREȘTI, 3 iun – Sputnik, Evan Răutu. Una dintre cele mai cunoscute agenții – și controversate, din cauza partizanatului politic – ziare.com, este lovită de un scandal nemaiîntâlnit în ultimii ani: întreaga echipă  - redacțională, tehnică și de vânzări – 30 de angajați - și-a dat demisia!

  Motivul ar fi o neînțelegere ”pe principii” între echipa redacțională și patronatul reprezentat de un personaj influent și, de asemenea, controversat, Andrei Siminel.

  Liderul echipei, (Nadina) Ioana Dogioiu a confirmat, într-o postare, plecarea – și a anunțat că echipa demisionară va apărea sub o nouă formulă: ”Nu scapă nimeni de noi!”, scrie Dogioiu.

  ”Despre, de-acum, trecut, o singura frază: se negociază orice, dar nu se negociază principii. O întreagă echipă, din care cu mândrie fac parte, n-a făcut-o. Despre viitor, în mod cert cât de curând. Nu scapă nimeni de noi!”, a scris Nadina Ioana Dogioiu.

  Locul Ioanei Dogioiu la conducerea ziare.com va fi luat, conform surselor mass media, de un alt personaj controversat, jurnalista Ramona Ursu, în prezent la Newsweek.

  Ramona Ursu, un personaj cu un trecut marcat de un mare scandal, cu conexiuni amoroase și sexuale, este cunoscută pentru radicalismul anti-PSD, dar și cu alte accente uluitoare.

  De exemplu, Victor Ciutacu publica un mesaj al Ramonei Ursu, pe vremea când aceasta era în conducerea „Adevărul”, la ”Adevărul de Seară”. Trustul era patronat de Dinu Patriciu, desigur, un ins ”curat”, care se îmbogățise, printr-o mare escrocherie, afacerea Petromidia, și prin altele mai mici, devenind un magnat al petrolului și al presei.

  ”Pornopresa petrolieră, la ora Adevărului”, își intitula Ciutacu articolul de pe Blog, în care dădea câteva facsimile – printre care și cel după un mesaj al Ramonei Ursu.

  Printscreen de pe ciutacu.ro
  © Photo : ciutacu.ro
  Printscreen de pe ciutacu.ro

  Despre patronul Andrei Siminel, reprezentant al grupului american de investiții New Century Holdings, cu afaceri mari în domeniul spațiilor comerciale din România, este interesant de citit cartea ”Cristian Sima, marea spovedanie a brokerului fugar”. Iată un facsimil și de aici.

  Facsimil din cartea ”Cristian Sima, marea spovedanie a brokerului fugar”
  © Photo : Facsimil
  Facsimil din cartea ”Cristian Sima, marea spovedanie a brokerului fugar”

  Da, cam așa se face presă în România lui 2020, țară membră UE, NATO, pro-occidentală, parteneră strategică etc. etc.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  jurnalist, Demisie, Presă


  Știrile Zilei