19:52 05 August 2020
În direct
 • EUR19.59
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.05
 • UAH0.60
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  63371

  Gestul lui Marcel Ciolacu seamănă cu cel al fostului premier și președinte al PSD, Adrian Năstase care a procedat similar atunci când un cunoscut parlamentar PSD a vandalizat o redacție

  BUCUREȘTI, 9 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Incidentul în care au fost implicați doi parlamentari PSD, deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă, a fost preluat de presă – la fel de mult ca grava încălcare a tuturor normelor de către membrii Guvernului la ziua lui Orban.

  În acest caz, ce a surprins neplăcut a fost atitudinea deputaților față de personalul șaormeriei – iar față de asta a reacționat într-un mod neașteptat liderul PSD!

  Președintele interimar al PSD a sunat la fast-food-ul respectiv și a cerut scuze!

  ”Am o opinie personală, azi i-am și sunat pe cei de la șaormerie și mi-am cerut scuze în numele meu și al colegilor mei - mi se pare un lucru de bun simț”, a spus Ciolacu.

  Mai mult, Marcel Ciolacu a subliniat că ”nu e foarte rușinos ca o persoană publică, atunci când greșește, să iasă și să își ceară scuze pentru acel moment”, a declarat Marcel Ciolacu aseară la Digi 24.

  În  privința sancționării celor doi deputați, Ciolacu consideră că gestul ”este nescuzabil”.

  ”Am avut o discuție cu colegii mei - sancțiunea este responsabilitatea organizației din care fac parte, e decizia locală pe cine pui pe liste”, a spus Ciolacu subliniind ”dacă organizația locală nu o să aibă atitudine, atunci o să am eu”.

  Gestul lui Marcel Ciolacu seamănă cu cel al fostului premier și președinte al PSD, Adrian Năstase care a procedat similar atunci când un cunoscut parlamentar PSD a vandalizat o redacție a unui ziar – un episod pe care îl vom detalia, pentru că este prea puțin cunoscut.

  Deocamdată să remarcăm că atitudinea civilizată și responsabilă a lui Marcel Ciolacu este nu doar un exemplu, dar și o provocare pentru Iohannis și pentru liderii PNL, ai căror membri și-au bătut joc de măsurile din pandemie!

  De exemplu, Iohannis NU a cerut scuze populației pentru că ”guvernul său” a demonstrat nesimțire și aroganță, sfidând regulile la ziua lui Orban. Iohannis nu a zis nici pâs!

  Iohannis nu a zis nimic când Orban, infectat cu coronavirus, s-a dus în mijlocul ziariștilor!

  Orban NU a zis nimic când Rareș Bogdan a sfidat regulile, făcând un chef la care au participat 100 de persoane în spațiu închis!

  Orban NU a zis nimic nici în cazul petrecerii consilierului Virgil Guran. Orban nu a zis nimic față de imaginile publicate de presă cu ministrul Mediului, Alexe, și primarul Brașovului, intrând, fără măști, într-un spațiu închis aglomerat, o universitate!

  Și sunt multe exemple, pentru care Orban și Iohannis ar trebui să-și ceară scuze, urmând exemplu de comportament civilizat și responsabil al lui Marcel Ciolacu! În schimb, ei au preferat aroganța!

  Gestul lui Ciolacu este însă o provocare pentru cei doi – și e de văzut care dintre ei, Iohannis sau Orban, va avea bunul simț și curajul să ridice mânușa? 

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Marcel Ciolacu


  Știrile Zilei